Vizionam filme chiar si in masina

Ca toate lucrurile inventate la sfarsitul secolului 19, inceputul secolului 20, masina a suferit schimbari dramatice de-a lungul timpului. De la ,,trasura mecanizata” de la inceputuri, acum a ajuns sa fie o adevarata casa pe roti, in care poti beneficia de tot confortul si luxul unei locuinte. Masinile pot fi transformate in fel si chip, singura limita fiind pretul in unele cazuri.

Daca in urma cu putini ani, doar rulotele beneficiau de confortul unei locuinte, acum si masinile normale pot fi dotate cu diferite obiecte, iar televizorul este unul dintre acestea. Cui nu i-ar placea sa urmareasca un film in timpul unei calatorii foarte lungi sau sa vada stirile posturile de televiziune in direct, sau chiar sa vada emisiunea preferata? Din fericire, acest lucru a devenit posibil prin implementarea noilor tehnologii, care au permis montarea unor mini-ecrane in tetierele scaunelor si nu numai. Astfel, poti viziona linistit orice vrei si chiar sa uiti ca esti in masina, in cazul in care ai ,,rau de drum”. Daca la inceput se puteau viziona doar filme de pe dvd-uri, iata ca acum, tehnologia ne permite sa urmarim posturile tv direct din masina, cu ajutorul unui tv tunner masina. Si cel mai bun lucru este faptul ca posturile se vor vedea clar, pentru ca viteza la care se pierde semnalul este de 200 km/h si sa fim seriosi, cine merge cu asa viteza? In primul rand ca nu avem drumuri si in al doilea rand ca nu este recomandat, dar asta e alta discutie. Ideea e ca putem vedea orice vrem chiar si atunci cand mergem in vacanta si calatorim cu masina.

Si ganditi-va la avantaje: sa zicem ca aveti copii si mergeti in concediu. Cei mici se plictisesc dupa un anumite numar de ore, oricat ar fi de cuminti si de bine educati si orice metoda de relaxare poate fi in zadar. Dar cum ar fi sa le oferiti ceva in plus, sa ii surprindeti cu niste desene animate? Poate chiar ar si adormi pana la destinatie si astfel nu va mai trebui sa va faceti griji in privinta lor, pentru ca ar fi fericiti.

Sau poate cineva drag urmeaza sa apara la tv si fix in momentul acela sunteti plecat de acasa. Nu ar fi bine sa stiti ca nu veti rata momentul pentru ca va ajuta tv tunner masina?

Eu zic ca este o investitie mai mult decat profitabila, pentru ca va aduce o multime de avantaje, iar dezavantajele practic nu exista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.