Vrei mobila de calitate?

Pentru ca in ziua de astazi tehnologia ne permite sa fabricam aproape tot ce ne dorim intr-un timp scurt si pentru ca gasim la aproape orice ora un magazin deschis, din care putem cumpara ce avem nevoie, nu mai dam atata importanta lucrurilor durabile. De exemplu, am vrea ca mobila sa reziste cat mai multi ani (de preferat in jur de 10, daca nu chiar si mai mult) insa nu ne mai gandim ca ne-ar placea sa reziste toata viata, la fel cum rezista mobila din casele bunicilor nostri, care era fabricata din lemn masiv. Spre exemplu, eu cautam zilele acestea un coltar si nu mica mi-a fost mirarea cand a trebuit sa caut o buna perioada de timp pana am gasit coltare extensibile ieftine si de calitate.

In ziua de astazi, calitatea este asociata cu durabilitatea, dar avand in vedere ca multi oameni isi vor schimba mobila dupa un anumit numar de ani, se pune accent pe calitate intr-un mod diferit. Bineinteles, nimanui nu i-ar placea sa i se strice mobila la doar cateva luni sau saptamani de la achizitie. Se pune accent pe materialele usoare, care sa se integreze perfect in orice tip de casa si sa se potriveasca la aproape orice design.

Asa cum spuneam, am cautat coltare extensibile moderne, pentru ca voiam ceva calitativ, dar cu un pret accesibil, avand in vedere ca nu as fi folosit extensia coltarului prea mult, ci mai mult il voiam pentru momentele in care voi avea musafiri si poate vor vrea sa ramana peste noapte.

Din fericire, am gasit coltare extensibile cu un design modern, calitative si la preturi foarte bune, in magazinul Kalenda. Daca veti cauta pe internet ,,preturi coltare extensibile” o sa vedeti ca preturile din acest magazin sunt foarte bune, mult mai bune decat in majoritatea magazinelor.

Sursa foto: kalenda.ro

Am optat pentru un coltar Axel, cu structura de lemn masiv si pal, extensibil si cu lada. Pretul acestui coltar este variabil in functie de materialele pe care le alegeti si bineinteles, va puteti alege si culoarea preferata.

Asadar, daca vreti coltare extensibile ieftine si nu numai, va recomand acest magazin online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.