Vreti sa vizitati Bucurestiul?

Cine a spus ca Bucurestiul nu este frumos? Ca nu are potential turistic si mai rau, nu avem unitati de cazare aliniate la standardele europene? Cred ca persoana aceea nu se referea la Bucuresti, capitala Romaniei. Pentru ca Bucurestiul pe care il stiu eu chiar are un potential turistic extrem de ridicat. Nu ma credeti? O sa va convingeti dupa ce veti citi articolul meu.

Sa incepem cu un punct de atractie pentru tineri in special si nostalgici: Centrul Vechi. Aceasta a fost reamenajat de curand, iar terasele si pub-urile existente acolo sunt deliciul tuturor celor care vor sa se distreze. Este o buna ocazie pentru a te distra si a vedea un loc plin de istorie pentru actuala Capitala. Parasind Centrul Vechi, putem merge sa vizitam Palatul Parlamentului sau Casa Poporului cum mai este cunoscut (a doua mare cladire din lume dupa Pentagon). Daca aveti noroc si veniti in Bucuresti in perioada portilor deschise, eu va zic sa nu ratati o asemenea ocazie. Dar daca totusi nu prindeti aceste zile, oricum va va impresiona cladirea in sine, arhitectura ei si mai ales, marimea.

Daca vreti sa va relaxati intr-un parc, aveti de unde alege: Cismigiu, de asemenea un loc incarcat de Istorie, parcul Izvor, langa Casa Poporului, Herastrau (cel mai mare parc din sud-estul Europei), Tineretului, Parcul Carol unde veti putea admira Monumentul Ostasului Necunoscut si multe altele.

Daca sunteti atrasi de cultura, puteti vizita numeroase muzee si case memoriale: Muzeul de Istorie Naturala Grigore Antipa, Muzeul Satului, Muzeul Taranului Roman, Muzeul Geologic etc. Tot nu v-am convins? V-am spus si de bisericile din Capitala? Mall-uri? Absolut tot ce vreti sa vizitati, gasiti in Bucuresti.

Iar daca planificati o vacanta aici, trebuie sa stiti ca veti gasi numeroase unitati de cazare, pentru toate buzunarele si gusturile. Aici sunt prezente de la hoteluri apartinand lanturilor cunoscute din intreaga lume, pana la pensiuni turistice, hosteluri, apartamente si camere de inchiriat etc.

Iar daca nu stiti pe cineva care sa va recomande un hotel, nu va faceti probleme, nu veti avea mari dificultati in a gasi ceea ce va trebuie. Puteti doar sa accesati site-urile hoteluri sau sa cautati Bookingexpert si veti putea vizualiza rapid toate hotelurile din Capitala, astfel incat sa comparati preturile, sa vedeti fotografii cu ele, sa cititi parerile clientilor etc.

Asadar, daca vreti sa vizitati Bucurestiul, nu va faceti griji in privinta cazarii: nu veti avea probleme, pentru ca posibilitatile sunt numeroase.

One thought on “Vreti sa vizitati Bucurestiul?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.