Airsoft: pentru oamenii care s-au plictisit de hobby-uri obisnuite

Cred ca toti am vrea sa ne petrecem timpul liber altfel de fiecare data. Sunt persoane care vor doar sa ajunga acasa si sa se relaxeze la un film sau citind o carte buna, persoane care imediat dupa ce termina programul la serviciu se intalnesc cu prietenii si sunt oameni care vor sa fie mereu activi, sa incerce permanent lucruri noi. Pentru cei care doresc sa incerce sporturi individuale dar si in echipa, se inventeaza permanent sporturi si provocari care vor creste adrenalina si vor multumi pe toti cei care le incearca.

Iar printre sporturile (sau hobby-urile, daca putem spune asa) cele mai apreciate din ultimul timp, se numara si airsoftul. Cu siguranta ati auzit de airsoft si de cum s-a dezvoltat in ultimii cativa ani si in Romania. Ce este airsoftul? Este un sport in care se utilizeaza replici de arme si bile de plastic, iar participantii vor recrea un anumit scenariu, daca este vorba despre jocuri de airsoft cu tematica (spre exemplu o anumita batalie istorica) sau vor trebui sa lucreze in echipa pentru a indeplini un anumit scop: eliberarea unui ostatic, recuperea unui obiect etc.

Toate aceste scenarii se realizeaza intr-un cadru organizat, pentru ca armele de airsoft nu pot fi folosite decat in spatii special amenajate. De obicei, aceste ,,campuri de batalie” sunt organizate pe terenuri private sau in parcuri tematice ori in cladiri care nu mai sunt folosite, dar sunt totusi in stare foarte buna si nu exista riscul prabusirii. Astfel, participantii se pot distra si se pot relaxa. Airsoftul poate fi un joc foarte bun si pentru intarirea relatiilor dintre angajati, de aceea unele companii prefera ca in cadrul team buildingurilor sa includa si jocuri de airsoft.

Asa cum spuneam, airsoftul presupune utilizarea unor pistoale airsoft care sunt de fapt replici are unor arme adevarate. Nu se foloseste munitie adevarata, ci bile din plastic. Cu toate acestea, participantii trebuie sa poarte un costum adecvat si accesorii de protectie, pentru ca bilele de plastic sunt periculoase.

Si daca doriti sa cumparati echipament pentru jocul de airsoft, puteti sa va orientati spre magazinele online, unde o sa gasiti preturi foarte bune. Spre exemplu, Airsoft.ro este magazinul online unde o sa gasiti cele mai bune produse. De altfel, cei de la Airsoft.ro au fost cei care au adus acest concept de joc in Romania, in anul 2003. Airsoft.ro este unic importator al brandurilor Laylax si Tokyo Marui in Romania. Daca veti intra pe site, la categoria airsoft Tokyo Marui o sa vedeti produse de calitate la preturi foarte bune.

In concluzie, daca vreti sa va petreceti timpul liber intr-un mod inedit, va recomand sa incercati airsoftul. Este un joc care merita incercat macar o data.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.