Alege un team building outdoor pentru cele mai bune rezultate

Cu siguranta ati auzit pana acum de conceptul de team building sau poate chiar ati participat macar la unul. Stiti cat sunt de necesare aceste team buildinguri pentru buna functionare a unei companii, asa ca nu e de mirare ca sunt din ce in ce mai populare. In cazul in care nu stiati, un team building este activitate la care participa de regula toti angajatii unei firme si care are scopul de a intari relatiile profesionale dintre ei. Practic, colegii de munca vor vedea ca se pot baza unii pe altii in fata oricarei situatii si vor sti ca in momentul in care apar anumite dificultati, nu vor fi nevoiti sa le rezolve singuri, ci vor primi ajutorul de care au nevoie.

Aceste team buildinguri mai au si rolul de a ,,rezolva” eventualele conflicte dintre colegii de munca. Cu totii suntem oameni si poate ati fost si voi in situatia in care sa nu va convina o decizie a unui coleg de munca sau sa vi se para ca nu sunteti tocmai pe placul lui, cu toate ca nu prea ati interactionat. Si cu siguranta nu ati stiut cum sa reactionati, astfel incat sa nu creati tensiuni inutile la locul de munca. Din fericire, un team building rezolva toate aceste neplaceri si posibil o sa incepeti sa legati prietenii cu oamenii la care v-ati fi asteptat mai putin.

Intr-un astfel de team building, veti descoperi ce lucruri aveti in comun cu alti colegi: fie va place aceeasi muzica, aveti aceleasi pasiuni (de exemplu va place sa calatoriti sau sa faceti poze) si asa mai departe. Iar aceste lucruri nu le-ati fi putut descoperi doar daca va intalneati la birou sau poate le-ati fi descoperit dupa cativa ani.

Sunt mai multe tipuri de team building, iar cele mai populare si de asemenea cele care au cel mai mare grad de succes sunt cele outdoor. Practic, sunt team buildingurile organizate in natura, de obicei in zone muntoase sau in zone in care se pot desfasura sporturi extreme. Pentru ca da, un team building outdoor este de obicei bazat pe un sport extrem de echipa. Iar in continuare o sa va prezint cateva dintre activitatile cele mai populare pe care se bazeaza team buildingurile outdoor: canyoning, paintball, activitati de supravietuire, offroad, rafting, rapel si multe altele. Practic, toate aceste activitati in aer liber se desfasura cel mai bine in echipa si vor creste gradul de incredere intre membrii echipelor, respectiv intre angajatii unei firme.

Sursa foto: verticaladventure.ro

Bineinteles ca exista si team buildinguri indoor, dar si diferite variatii de team buildinguri outdoor care nu sunt bazate pe sporturi extreme. Ideal este sa gasiti varianta care se potriveste cel mai bine majoritatii angajatilor din firma si la care aveti siguranta ca vor participa cat mai multe persoane.

Si pentru a simplifica lucrurile, cel mai bine este sa apelati la o firma specializata, care se ocupa de organizarea team buildingurilor. In felul acesta nu va trebui sa va faceti griji pentru siguranta participantilor si nu va trebui sa cautati zile in sir cele mai bune locatii si activitati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.