Am ales servicio.ro! Voi?

Cred ca multe persoane se afla in situatia de a considera telefonul mobil ca pe un obiect indispensabil. Practic, nu pleaca nicaieri fara el, nici macar pana la magazin. Iar adevarul este ca telefonul mobil ne-a schimbat viata in bine, acum putem sa fim in legatura cu cei dragi fara sa mai asteptam sa ajungem acasa pentru a vorbi de pe telefonul fix sau sa asteptam posta pentru a primi scrisori. Telefonul mobil este cu siguranta ce mai buna inventie de pana acum in domeniul telecomunicatiilor. Bineinteles, trebuie folosit cu moderatie,cu toate ca studiile clinice nu au aratat concret legatura intre anumite probleme de sanatate si telefoanele mobile, pana acum, este mai bine sa fim precauti.

Daca la inceput telefoanele mobile erau uriase, comparativ cu cele care exista acum, progresul era mult prea mare pentru a fi umbrit de dimensiunea aparatelor. Nu erau tocmai telefoane de buzunar, dar incet, incet, dimensiunilor lor s-au redus considerabil. Dar asta nu inseamna ca tehnologia a avut de suferit, din contra: cu cat aparatele deveneau mai mici, cu atat deveneau si mai performante si continua sa fie din ce in ce mai competitive. Acum, un telefon mobil poate fi exact ca un computer de buzunar, permitand accesul la internet, editarea clipurilor video, scrierea documentelor in diferite programe si asta nu e tot. Un telefon mobil de ultima generatie poate fi la fel de performant ca si un aparat foto semi-profesional, ceea ce inseamna ca fotografiile si filmarile vor avea o claritate foarte buna. De asemenea, procesoarele cu ajutorul carora ruleaza aplicatiile unui telefon mobil poate fi de cele mai multe ori la fel de performant ca procesorul unui laptop de exemplu.

Dar, cum tehnologia costa, iata ca telefoanele mobile si intretinerea lor nu este deloc ieftina. Daca telefonul pateste ceva ce nu intra in garantie, s-ar putea sa platiti sume frumoase pentru repararea lui. Si nu de putine ori service-urile au dovedit ca urmaresc doar profitul si nu bunastarea clientilor. Spre exemplu, acum cativa ani aveam un telefon mobil cu slider, dar care s-a stricat. Se stia ca telefoanele mobile pe slider pot avea probleme mult mai mari decat celelalte. Asa ca l-am dus la reparat pe cont propriu pentru ca nu mai aveam garantie si surpriza: dupa nici doua saptamani, aceeasi problema. Tipul de acolo mi-a spus ca nu mai am ce face, doar sa il vand, pentru ca va avea aceeasi problema mereu. Am mai cerut si o a doua opinie si mi s-a spus ca nu este atat de greu de reparat. Insa dupa inca 100 lei investiti, peste o saptamana problema se instalase iar. Din fericire, am invatat sa fiu mai atent cu service-urile pentru telefoane mobile, iar acum am gasit unul foarte bun, servicio.ro , care promite sa repare orice tip de problema a telefonului mobil. Ba chiar am citit ca ofera solutii mai ieftine si mai bune, spre exemplu doar inlocuirea sticlei si nu a intregului display, in cazul spargerii acesteia, ceea ce mi s-a parut un lucru foarte bun.Nu multe service-uri ofera metode alternative, ci o aleg pe cea mai scumpa, pentru a urmari profitul, iar de multe ori poate nici nu era necesara metoda aleasa.

Prin urmare, daca aveti probleme cu telefonul mobil si nu stiti la cine sa apelati pentru a fi siguri ca problema va fi remediata, va recomand servicio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.