Ati economisit bani pentru vacanta?

Perioada vacantelor o sa inceapa in curand, asa ca daca nu aveti bani economisiti, ar fi cazul sa incepeti sa ,,puneti la ciorap”. Fie ca deja aveti o vacanta rezervata sau ca veti cumpara una last-minute sau poate veti rezerva una prin august sau septembrie, stiti ca pe langa achitarea cazarii, a transportului si a tuturor celorlalte taxe veti avea nevoie si de bani de cheltuit. Bugetul vi-l stabiliti voi, in functie de ce doriti sa platiti. Fie ca vreti doar sa aveti bani pentru mers la restaurante sau alte localuri sau daca vreti sa faceti si alte cumparaturi, trebuie sa va faceti un plan de economisire. Iar daca nu aveti cum sa economisiti, trebuie sa stiti ca aveti si alte optiuni, cum ar fi credite online doar cu buletinul de la Extra Simplu.

Un astfel de credit se poate obtine pe o perioada incepand de la 5 zile si pana la 45 sau 75 de zile (in functie de suma imprumutata), iar dobanda este de 1,2%/zi pentru un client nou sau pentru clientii existenti se ofera discounturi in functie de gradul de bonitate, iar plafonul se incadreaza intre 200-2000 lei. Si mai trebuie sa stiti ca si comisioanele sunt 0, asa ca nu trebuie sa va faceti griji.

Pentru un astfel de credit, veti avea nevoie de doua acte: cartea de identitate si un extras de cont (sau in functie de istoricul vostru financiar, or sa va mai fie solicitate alte acte, dar doar in cazuri exceptionale). Si cel mai bun lucru este ca veti aplica online pentru credit si in felul acesta nu veti pierde timp suplimentar. Iar banii ii veti primi in maxim 2 ore de la semnarea contractului (in functie de banca, ii veti putea vedea in cont in aproximativ 1 zi lucratoare).

Asadar, daca vacanta de vara v-a prins nepregatiti, trebuie sa stiti ca aveti totusi o solutie, prin creditul de care v-am spus. Este o solutie rapida si care o sa va permita sa va bucurati de concediu, in cel mai scurt timp, chiar si daca prindeti o vacanta last minute.

Voi cum v-ati pregatit pentru vacanta de vara? Ati rezervat deja un sejur?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.