Becuri auto

Autoturismele sunt cele care ne ajuta zi de zi sau ori de cate ori avem nevoie sa ne deplasam intr-un anumit loc. Asa ca, indiferent daca detinem un autoturism sau daca mergem cu masina unui prieten, a unei rude ori cu taxiul sau chiar cu o masina inchiriata, trebuie sa ne aducem aminte ca autoturismele trebuie intretinute si trebuie reparate la timp, ori de cate ori apare cate o problema care aparent ar fi minora.

Iar dintre problemele ,,mici” si relativ ieftin de reparat pe care le puteti intampina este arderea becurilor de la faruri, semnalizatoare sau stopuri ori proiectoare de ceata. Nu costa mult, maxim 10 lei sau depinde de model, insa daca nu aveti grija sa le schimbati la timp, puteti chiar sa primiti amenda. De aceea, este bine sa aveti mereu la voi becuri de rezerva, mai ales daca plecati dimineata cand inca nu s-a luminat si ajungeti seara. Asa cum spuneam, nici nu costa mult si nici nu ocupa mult spatiu in masina. In schimb, or sa va scape de eventuale probleme ce pot aparea din cauza ca nu le-ati schimbat la timp.

Dincolo de faptul ca puteti lua amenda, exista un real pericol, mai ales daca vorbim despre becurile de la stopuri ori cele de semnalizare si mai ales pe timp de noapte, cand este posibil sa provocati un accident. Spre exemplu, daca vi s-a ars un bec de la semnalizare si nu puteti semnaliza, fiind noapte, conducatorul auto din spate este posibil sa nu isi dea seama ce vreti sa faceti (nici pe zi nu prea va puteti da seama) asa ca este posibil sa nu incetineasca si sa va loveasca foarte rau, din spate.

Asadar, fiti mereu cu bagare de seama si aveti mereu la indemana becuri auto, pentru ca s-ar putea sa aveti nevoie. Iar daca nu stiti de unde sa cumparati, spre exemplu, puteti gasi becuri h7 pentru far de la autohut, la preturi foarte bune, asa cum spuneam, maxim 7 lei. Si nici nu va mai trebui sa va faceti probleme ca trebuie sa cautati in magazinele fizice.

Voi aveti mereu la indemana becuri auto?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.