Bekid – Carucioare pentru copii

     Nu multi dintre noi stiu cum se alege cel mai bun carucior pentru copii si recunosc ca nici eu nu eram la curent cu acest lucru, insa nevoie te invata, mai ales cand trebuie sa faci in asa fel in cat cadoul pe care l-ai pregatit sa fie perfect. Nici unul din lucrurile de care un bebelus are nevoie nu sunt lipsite de importanta, insa personal caruciorul imi pare a avea un avantaj din acest punct de vedere. E o investitie importanta, iar cel mic va petrece destul de mult timp in el, plimbat fiind de parinti sau bunici, mai ales ca sezonul cald e in toi, deci vremea plimbarilor e aici.

     De ce e atat de importanta alegerea unui carucior cat se poate de bun? In primul rand pentru ca cel mic are nevoie de cea mai buna ingrijire si aici nu incape nici o discutie. Mai apoi, caruciorul trebuie sa indeplineasca cateva functii simple, dar foarte foarte importante: protejarea celui mic impotriva soarelui si caldurii execesive, impotriva vantului, ploii sau a curentului, pentru ca oricand ne putem trezi cu o mica furtuna pe nepusa masa. Confortul bebelusului trebuie mentinut si in timpul plimbarilor, astfel ca salteluta trebuie sa fie potrivita ca duritate, nici prea moale, dar nici exagerat de rigida. In plus, intreaga constructie a caruciorului nu trebuie sa favorizeze zdruncinaturile, fiind nevoie de un mers lin.

     Pentru a fi sigur ca nu gresesti in alegerea unui astfel de produs poti incerca oricare din carucioarele de copii de pe Bekid.ro. Pentru a restrange rezultatele poti selecta varsta copilului din optiunile 0 – 6 luni, 6 – 12 luni, 1 – 3 ani si 3 -5 ani, dar si sexul copilului, avand la dispozitie carucioare pentru baieti, fetite sau unisex. Optional selectie se face si in functie de producator sau culoarea caruciorului, insa cred ca e mai indicat sa vezi toate produsele in ansamblu, indiferent de culoare sau brand pentru a face o alegere cat mai buna. Daca vrei ceva mai special, poti opta si pentru carucioare 2 in 1, 3 in 1 – multifunctionale, sau, daca e cazul, carucioare pentru gemeni. Cele 2 in 1 sunt formate din cadrul propriu-zis si cosuletul detasabil ce poate fi folosit fara probleme pe bancheta unui autoturism, fiind compatibil cu sistemul de prindere Isofix, in timp ce carucioarele 3 in 1 au acelasi scaun detasabil, care insa poate fi folosit si in modul sport cat si landou. Ramane doar sa alegeti produsul preferat si sa vedeti cum cel mic se va bucur de noul lui carucior.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.