Black Friday tricouri personalizate

     Daca am invatat ceva pana acum, e ca publicitatea e calea cea mai sigura spre profit, de orice fel. Fie ca e vorba de bloguri, sau afaceri la orice nivel, o echipa de marketing ce stie mersul lucrurilor poate face diferenta intre esec si succes. Totul in jurul nostru e marketing, fie ca e vorba de discutiile aprinse intre antrenorii echipelor de fotbal, fie ca e vreun clip publicitar la TV, radio sau chiar in presa scrisa, suntem bombardati zilnic de foarte multe mesaje publicitare care vrei nu vrei iti influenteaza anumite decizii din viata de zi cu zi.

     Sa luam de exemplu un site, sau un blog. Eu personal mi-as face un tricou personalizat pe care as trece desigur adresa siteului, domeniul in care scrii, neaparat vreun mesaj de genul “sporturile de contact se petrec aici” sau “nr 1 in sportul de contact”, o eventuala portiune grafica sugestiva. Imbraci tricoul, iesi in parc sa alergi, de preferat in zone unde gasesti cat mai multi posibili cititori, in speta tinerii si lasi publicitatea sa-si spuna cuvantul, aducandu-ti garantat cititori noi.

     Si mai ales ca vine Black Friday, iti creezi cateva modele de astfel de tricouri, le personalizezi cu mesajele care in opinia ta vor atrage publicul tinta, gasesti oferta cea mai buna si astepti sa-ti fie livrate produsele. Eu i-am ales pe cei de la Tiparo, afland despre ei ca au o atitudine cat se poate de corecta fata de clientii lor, si asta venind din partea celor ce au colaborat deja cu ei. Vedeti cat de mult pot ajuta sau trage in jos cateva cuvinte plasate la momentul potrivit? Totusi, lasand la o parte treaba cu marketingul, e o idee buna sa profitati de oferta de Black Friday pentru cateva tricouri personalizate, haioase, prin care sa va faceti remarcati oriunde ati fi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.