Botosi de unica folosinta

Odata cu aparitia tehnologiei, sanatatea oamenilor a inceput sa se imbunatateasca. Simplul fapt ca spalarea pe maini a devenit populara, a diminuat anumite boli sau bacterii. Spre exemplu, oamenii si mai ales copiii, nu s-au mai infectat cu e-coli pentru ca se spalau pe maini dupa ce foloseau toaleta. Bineinteles, nu mai vorbim despre toate celalalte descoperiri din domeniul medicinei, de la antibiotice la vaccinuri si medicamente care permit o viata normala persoanelor care in urma cu 50 de ani spre exemplu, n-ar fi avut nici o sansa la viata. Si un alt factor a contribuit la prevenirea raspandirii bacteriilor si virusurilor: faptul ca oamenii au inceput sa isi dea seama de importanta unui mediu steril in spitale sau in alte locuri unde acesta este necesar. Si astfel au inceput sa se utilizeze din ce in ce mai des botosi, halate, manusi, masti si casti de unica folosinta. Acestea protejeaza si sunt foarte eficiente. Iar daca aveti nevoie, puteti cumpara botosi de polietilena de la Dispotrading.ro.

Teoretic, chiar si in spitalele de stat, vizitatorii ar trebui sa intre in saloane cu astfel de botosi macar, indiferent daca este vorba despre o sectie de afectiuni minore. Insa la noi nu se intampla acest lucru si nu mica ne e mirarea cand aflam de tot felul de infectii din spitale, infectii care ar fi putut fi prevenite foarte simplu. Poate peste cativa ani, o sa inceapa sa se foloseasca si in spitalele de stat acesti botosi, asa cum vedem pana si in unele saloane de infrumusetare spre exemplu.

Sursa foto: dispotrading.ro

Unde mai sunt folositi acesti botosi? Asa cum spuneam, in toate spatiile in care este nevoie de un mediu steril: fabrici, laboratoare, clinici, spitale, cabinete medicale, gradinite, firme de curatenie, in amenajari interioare si asa mai departe.

Iar ideal ar fi ca acesti botosi sa fie folositi o singura data, pentru ca am mai auzit de cazuri cand au fost refolositi, ceea ce nu este deloc ok. Poate intr-un spatiu in care nu trebuie sa fie steril, ar putea fi folositi de mai multe ori (de exemplu in amenajari interioare) dar in spitale si clinici ar trebui folositi doar o singura data.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.