Boxe auto

     Daca asculti muzica ocazional, nu iti va pasa prea tare ce boxe ai pe autoturism. Insa daca esti meloman inrait, vei face tot ce iti sta in putinta sa te asiguri ca sistemul audio al masinii tale iti gadila intr-un mod cat mai placut cu putinta. urechile. Dar chiar si daca faci parte din prima categorie, de ce sa nu descoperi cateva informatii suplimentare si chiar sa alegi un produs decent din respect fata de tine si masina personala?

Boxe auto

     Ce se vede mai sus reprezinta doar niste simple boxe auto, insa un intreg sistem audio auto este format din unitate media (de regula cd-playerul, insa trendul este ca unitatile media sa vina cu suport pentru redarea de pe stick USB), boxe pentru sunete joase (tweeter) si pentru sunete medii (boxa normala), filtre pentru sunete joase / medii (e insa de preferat  un amplificator cu mai multe iesiri pentru obtinerea unui sunet mai clar / puternic), subwoofer + amplificator suplimentar dedicat subwooferului / amplificator cu iesire pentru subwoofer, condensator pentru statie. Pe langa aceste echipamente intra si mufele adaptoare de legare a unitatii media la cablajul masinii, cablajele boxelor, subwoofer-ului, alimentarea amplificatorului, plus antifonarea usilor pentru a evita orice distorsiuni.

     Alegerea tuturor acestor echipamente se face nu doar in functie de buget, ci si de asteptarile ulterioare in materie de performante – putere, sensibilitate, raspuns in frecventa, focusarea pe tipuri de sunete si asa mai departe. Chiar si unitatea media are rolul ei, cei de la Pioneer lansand de curand un sistem audio bazat pe soft-ul Android Auto, unitatea media aducand mai degraba cu o tableta ca design si dimensiuni ale display-ului (7 inch). Gadget-ul pare ca va fi capabil in scurt timp si de o conexiune la internet printr-un hotspot mobil, astfel incat intregul sistem audio sa poata reda continut audio si audio-video direct din mediul online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.