Cabinetul stomatologic din vacanta

     Intr-adevar, nu sunt multe, dar nici putine cazurile cand, aflandu-te in vacanta, apare nevoie unui cabinet stomatologic. Numarul situatiilor de acest fel este unul normal, pentru ca da, ti se poate intampla sa iti spargi un dinte cand esti in concediu. La fel cum poti avea nevoie si de un ortoped, sau de un medic generalist. Pentru ca nu toate vacantele sunt lipsite de peripetii si situatii mai putin placute. Important e ca totul sa se rezolve cu bine.

     Revenind insa la nevoia unui cabinet stomatologic atunci cand pleci in vacanta, indiferent de zona in care vei merge, internetul te ajuta acum sa afli din timp ce clinici vei gasi in imprejurimi. De exemplu, stiati ca una din cele mai vechi si mai mari clinici stomatologice din tara se afla in Sebes? Cabinetul stomatologic al doctorului Nicolae Danciu a fost infiintat la inceputul anilor 90 si existenta sa pana in ziua de azi dovedeste profesionalismul personalului si standardele ridicate ale clinicii.

Sursa: clinicadanciu.ro

     Clinica ofera servicii de radiologie dentara, chirurgie dentara, endodontie, pedodontie, ortodontie, dar si un laborator dentar pe masura, dotat cu aparatura moderna de inalta calitate. Daca sunteti in trecere prin Sebes sau va aflati prin imprejurimi, echipa de doctori va asteapta la cabinet de la 9 dimineata pana seara, la ora 7. Si chiar merita, macar pentru o fluorizare, in cazul fericit in care nu aveti alte probleme. Merita pentru ca, avand putina sansa, in masura in care si dumnealui e disponibil, puteti afla chiar de la cel ce a infiintat clinica, doctorul Nicolae Danciu, povestea unui proiect de succes. Cum a fost sa dea drumul unei astfel de initiative imediat dupa evenimentele din decembrie 89, ce insemna activitatea de doctor stomatolog si paralela cu realitatea prezentului, inclusiv evolutia tehnicii de laborator si a aparaturii medicale.

Sursa: clinicadanciu.ro

     De ce nu, cum isi recruteaza dumnealui membrii echipei si cum vede viitorul clinicii si al activitatii de doctor stomatolog. Pentru ca doctorul Danciu pune pret pe evolutie, dovada si proiectele sale de ordin social si profesional: mai intai perfectionarea continua a personalului prin cursuri sustinute in cadrul clinicii de specialisti straini, dar si inrolarea personalului la institutii de profil din Germania, iar simultan relationarea puternica cu publicul, actuali si potentiali pacienti, prin evenimente de tip “Porti deschise”, pentru a-i familiariza pe acestia atat cu personalul unitatii, cat si cu aparatura medicala si tehnicile folosite.

     Adresa cabinetului este Str. Aviator Olteanu, Sebes, jud. Alba, iar numarul de telefon 0258 731 211. Si daca tot ai ajuns pe la cabinet, nu uita sa dai un like paginii de Facebook a clinicii si chiar o mentiune in statusul tau. In felul asta vor afla si altii de acest proiect demn de lauda. Pentru ca nu e putin lucru sa ai una din cele mai vechi clinici stomatologice din tara, mai ales cand inceputurile se pierd in inceputul istoriei moderne a Romaniei. Sa pornesti la drum intr-un domeniu cum e stomatologia, sa tii mereu pasul cu evolutia tehnologica si medicala incat sa faci fata trecerii unui sfert de veac si sa te mai si gandesti la viitor, e lucru mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.