Cadourile corporate sunt un “must have”

     Cadourile corporate nu au nici pe departe o data clara la care au aparut in peisajul de business, insa cel mai probabil s-au regasit inca de la inceputul crearii mediului de afaceri, indiferent ca a fost vorba de cadouri corporate personalizate, sau cosuri de cadouri corporate, sau alte cadouri pentru firme. Cu timpul insa, obiceiul unui cadou corporate s-a transformat intr-o traditie de cadouri business si o adevarata cultura de cadouri corporate, traditie si cultura ce au evoluat pana in zilele noastre si care vor continua sa se adapteze si de-acum incolo.

     Dar ce poate fi mai exact un cadou corporate, cand si cui se ofera el? Aceste cadouri business pot fi oferite atat propriilor angajati ai unei companii, cat si partenerilor si de ce nu, chiar clientilor. In ce priveste ocaziile, pot fi si ele nenumarate, incepand cu simple intalniri de afaceri, sau seminarii si sesiuni de training, semnarea unui contract sau un anumit prag in relatia cu clientii si partenerii, chiar si realizari profesionale sau personale ale celui ce va primi cadoul. Si sarbatorile religioase pot oferi ocazia de a darui cadouri business, iar printre cele mai apreciate sunt mult asteptatele cadouri corporate de Craciun.

Sursa: www.debonaire.ro

     In ce priveste cadoul in sine, el trebuie asortat cu grija ocaziei cu care va fi oferit, dar si in functie de preferintele beneficiarului, el fiind, evident, cel care va trebui in final sa-l aprecieze. Cadoul corporate trebuie simultan sa fie util dar sa si uimeasca, altfel spus, elegant, practic, dar sa si duca cu gandul cat de cat la mediul business. Adauga cu grija reclama facuta organizatiei tale si personalizeaza-l pe cat posibil atat in favoarea celui ce il va primi, dar si a ta si a firmei. Iata deci de ce apar din ce in ce mai multe cadouri corporate personalizate. Insa, indiferent ca e vorba de cadouri pentru firme partenere sau cliente, sau cosuri cadouri corporate adresate tertilor, din nou, parteneri, angajati sau clienti, fiecare trebuie sa marcheze aprecierea celor ce ofera fata de beneficiar, indiferent de relatia dintre cele doua entitati si de ocazia cu care cadoul este oferit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.