Cand sotronul nu se poate juca, alege jocuri.biz

Chiar daca nametii de afara ne determina sa stam in case, asta nu inseamna ca ne vom plictisi sau ca nu vom avea ce face. Iar cea mai buna solutie pentru a face timpul sa treaca mai repede, este sa ,,dam in mintea copiiilor”. Si nu oricum, ci online, pentru ca tot suntem in epoca tehnologiei.

Cati dintre voi nu isi amintesc cu nostalgie de vremurile cand a avea un computer personal era un lux, iar putinii care si-l permiteau erau asaltati de prieteni? Cati dintre noi nu am visat la ziua in care jocurile sa nu mai fie la nivel de desene animate, ci sa fie aproape reale? Se pare ca dorintele ne-au fost indeplinite, iar acum ne putem bucura de orice fel de joc vrem, important este sa avem un computer bun.

Dar, asa cum spuneam, ne mai apuca nostalgia din cand in cand si am vrea sa ne aducem aminte de jocurile virtuale ale copilariei. Sau de ce nu, sa le jucam pe cele adresate celor mici. Si pentru asta, avem nevoie de un site online, cu ajutorul caruia sa nu ne plictisim si sa putem juca orice dorim. Asadar, va recomand acest site, unde puteti sa redeveniti pentru cateva ore copil. De cate ori nu ati vrut sa aduceti coloratul la un alt nivel? Daca pensulele si cariocile vi se par plictisitoare acum, va informez ca pe acest site, puteti colora in varianta 2.0. Nu-i asa ca suna tentant? Dar despre jocurile de gatit ce parere aveti? Din joaca se poate invata arta culinara, iar un astfel de joc poate pune bazele unei viitoare cariere gastronomice. Puzzle-urile erau preferatele voastre, dar urati de fiecare data cand pierdeati anumite piese? Nu-i nimic, online veti fi siguri ca nu aveti un sa pierdeti piesele, iar potrivirea lor vi se va parea mult mai facila.

Pentru fete, potrivite ar fi jocurile cu machiaj, deoarece isi pot dezvolta simtul estetic, iar mai tarziu pot pune in practica machiajele realizate in joc. Jocurile cu masini si motociclete vor fi foarte apreciate de catre baieti si nu numai. Stiu ca si fetele prefera sa se joace, cateodata doar pentru a le arata baietilor ca si ele pot face tot ceea ce fac baietii, iar condusul este unul dintre acele lucruri.

Ce parere aveti despre jocurile online pentru copii? Nu-i asa ca au evoluat fata de perioada in care eram noi mici? Iar daca vreti sa vedeti un joc pentru copii, va sfatuiesc sa intrati aici!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.