Carucioare 3 in 1

In ziua de astazi, cresterea unui copil ar parea mult mai usoara decat in urma cu 20 de ani sau chiar in urma cu 10 ani. Insa, adevarul este ca nu prea este atat de usor. Informatia ese mult mai multa, lucrurile de cumparat sunt infinit mai multe decat in urma cu 20 de ani (atunci abia se gaseau betisoare pentru curatarea urechilor, iar acum numai pentru bebelusi gasim cel putin 20 de tipuri) si multe altele. Nu e de mirare ca proaspetii parinti sau viitorii parinti sunt asaltati de informatie si sunt tentati sa cumpere cat mai multe lucruri, care de multe ori se dovedesc a fi nefolositoare. Cel mai bine ar fi ca parintii sa intrebe prietenii de familie sau chiar rudele, care au copii, despre cele mai utilizate obiecte pentru bebelusi si copii, pentru a lua cea mai buna decizie si pentru a nu da banii degeaba. In plus, unele lucruri pot fi daruite fara probleme sau pot fi cumparate la jumatate de pret ori pentru o suma modica, asa ca merita incercarea.

Iar printre lucrurile care dau cea mai mare bataie de cap parintilor se afla si caruciorul pentru copii. Acesta trebuie sa fie perfect, pentru a sustine corect bebelusul si pentru a oferi stabilitate in timpul mersului. De asemenea, trebuie sa poate fi cu usurinta mutat, sa nu se zguduie prea tare la mers si multe altele. Daca facem o lista cu toate conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca un carucior, ar fi pe putin 10.

Si daca ne gandim ca un carucior bun poate ajunge si la 1000 lei, incepem deja sa intram in zona carucioarelor 3 in 1, care sunt mult mai bune si au avantajul de a putea fi folosite in mai multe moduri. Un astfel de carucior 3 in 1 poate fi folosit in urmatoarele moduri: ca scaun auto pentru bebelusi (pana la numarul recomandat de kilograme) ca landou, iar acesta poate fi folosit chiar si ca patut in deplasari si mai tarziu, ca scaun sport. Ceea ce este super, pentru ca veti plati si veti avea caruciorul mult timp, avand in vedere ca veti avea nevoie cativa ani de caruciorul sport.

Sursa foto: nichiduta.ro

Si pentru ca spuneam de preturi, am gasit un carucior 3 in 1 pe nichiduta.ro, perfect pentru familiile care vor calitate, dar care nu doresc sa aloce un buget exagerat pentru carucioare. Pretul lui este de 1245 lei si se potriveste atat pentru fetite, cat si pentru baietei.

Asadar, daca va doriti un carucior calitativ, va sfatuiesc sa va uitati si in magazinele online, in special nichiduta.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.