Case rezidentiale

     Cu tot cu criza economica, de cativa ani segmentul cartierelor rezidentiale a inflorit si in Romania, apartamentele fiind la mare cautare. Dezavantajul? Posibil pretul, desi nu e foarte diferit fata de cel al locuintelor deja construite, in blocuri cu o varsta inaintata.

     Ce faci insa daca vrei o casa? Nici o problema, exista si cartiere rezidentiale pentru amatorii de case, nu asa de multe ca in cazul ansamblurilor de blocuri, insa exista si asta conteaza cel mai mult. Care ar fi avantajele? Ca si in cazul apartamentelor, vorbim de o constructie noua, solida, conform tendintelor actuale, finisaje de calitate, eficientizarea spatiului, utilitati, paza complexului asigurata, spatii verzi si multe alte avantaje care justifica intr-o oarecare masura pretul. Poate ma repet, dar macar faptul ca intregul cartier este pazit inclina balanta in favoarea unei astfel de solutii. Iar cand vine vorba de case, ai in plus propria ta oaza de verdeata.

     In acelasi timp insa ai nevoie si de un nume cunoscut al acestui segment, un brand in care sa te poti increde ca nu vei primi mai putin decat ti-a fost promis, si ca dincolo de aparente lucrurile nu se schimba. E cazul celor de la Curtea Domneasca, un nume cu vechime pe piata cartierelor rezidentiale de case, proiect ce a fost de curand redeschis. Daca initial casele aveau preturi de cateva sute de mii de euro, initiatorii proiectului au decis in prezent sa se orienteze catre un segment mai mare de clienti, astfel incat preturile au scazut considerabil pentru noua selectie din oferta lor, vila tip D. Camerele sunt incapatoare, dispuse inteligent astfel incat circulatia interioara sa fie una fluida, izolatiile de cea mai buna calitate, arhitectura si ea placuta.

     In plus, complexul rezidential cuprinde sala de fitness moderna, piscina si spa, locuri de joaca, gradinita pentru cei mici, cofetarie si chiar un supermarket pentru cumparaturile de zi cu zi. Mai mult, noile vile tip D apartinand ansamblului pot fi achizitionate si prin programul de creditare “Prima Casa”, facilitand astfel posibilitatea de cumparare intr-un mod avantajos atat pentru client cat si pentru dezvoltator si creditor. Casa Domneasca devine astfel incepand cu acest an o solutie reala pentru doritorii de case in complexuri rezidentiale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.