Cate piese auto gasesti la MotorVIP

     Cate piese auto gasesti la MotorVIP? Intr-un singur cuvant, mult mai simplu de spus – multe. Dar haideti mai bine sa le descoperim impreuna. De ce e vorba tocmai de piese auto? Pentru ca vara s-a sfarsit, toamna incepe fara intarzieri, peste ceva timp va veni si ziua anvelopelor de iarna, urmand desigur iarna in sine si o perioada destul de grea atat pentru soferi cat si pentru masinilor lor.

      E bine sa fii pregatit pentru o astfel de perioada de foc (mai degraba de zapada si gheata), asa ca programeaza-ti revizia sau chiar o verificare de rutina, generala, a autoturismului, in perioada ce urmeaza, cat inca vremea tine cu noi si ramane frumoasa. N-ai vrea sa pleci intr-o mica escapada de weekend si masina sa te lasa balta, nu? Si orice astfel de revizie sau verificare auto poate la scoate la iveala ceva probleme care vor putea fi rezolvate doar inlocuind piesa sau piesele in cauza. Nu e o veste tocmai placuta, dar din nou, nu vrei sa fii luat prin suprindere asa ca trebuie sa stii cam care-s preturile si de unde poti cumpara ceea ce iti trebuie.

      De ce MotorVIP? Pentru ca, asa cum stabileam de la bun inceput, aici sunt multe piese auto la un loc. Si pentru ca e foarte, foarte usor sa gasesti ceea ce ai nevoie in mediul online, mediul in care se desfasoara din ce in ce mai mult comertul zilelor noastre. Si pentru ca e mai ieftin. Avem deci de o parte piese auto, de cealalta comertul electronic, unindu-le ajungem asadar la toate acele multe piese auto diverse de pe site-ul MotorVIP.

      Ce fel de piese? De toate felurile, incluzand aici si lubrifiantii. Poti gasi atat piese pentru Dacia, cat si pentru Opel, Ford, Volkswagen sau pentru BMW si Audi, dar si piese auto universale. De la camera anvelopei si pana la filtrul de polen, nimic nu lipseste de aici. Trecand desigur prin gama de rulmenti, printre prezoane si valve, amortizoare sau pompe de benzina. Nici macar stopurile sau jantele nu lipsesc, ceea ce e de admirat. Si pe partea sistemului de franare si a celui de directie totul e asigurat, fiind disponibile atat bielete cat si placute si discuri de frana. Sa nu uitam discul de ambreiaj.

     Cu siguranta nu putea fi uitat motorul. Nu-ti doresti sa fii in situatia asta, dar daca totusi ai nevoie gasesti injectoare si alte chestii serioase ca prezoane pentru chiuloasa, turbosuflanta, galeria turbo, alternatoare, electromotoare, clapeta de acceleratie si biele. Daca nu te pricepi prea mult la mecanica nu-i nimic, oricum vei recunoaste cu usurinta toate aceste denumiri pe care mecanicul tau ti le va spune la un moment dat. Daca tu nu ai probleme, tine totusi minte site-ul pentru vreun prieten aflat la anaghie, ii va prinde bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.