Cauti un importator de scaune de bar?

Cand spunem baruri, ne gandim la niste localuri intunecoase, amplasate la periferia oraselor, in care se bea foarte mult si se danseaza. Daca ne gandim si la niste filme, in special politiste, in baruri se incheiau cele mai ,,mari” afaceri si tot in baruri erau cel mai des arestati infractori cautati de ceva timp.

Insa, barurile din ziua de astazi nu mai seamana deloc cu barurile la care ne gandim prima data cand auzim acest cuvant. In primul rand, barurile functioneaza si pe timp de zi, nu doar pe timp de noapte. In al doilea rand, perdeaua de fum la care ne gandim nu mai exista, multumita noii legi a fumatului. Si nu in ultimul rand, barurile sunt un loc de socializare, un loc in care oamenii pot bea in compania prietenilor, sau in care colegii de munca se pot relaxa dupa o zi epuizanta la birou.

Nici aspectul barurilor nu mai este intunecat si in non-culori. Acum, foarte cautate sunt barurile cu design minimalist, care pune accent pe materiale si pe insule de culoare, care sa creeze o stare de bine si care sa atraga clientii. Asadar, atat decorarea cat si mobilierul fac parte din succesul unui bar, asta pe langa selectia de muzica buna, personalul amabil si bineinteles, produsele comercializate.

Si pentru ca am mentionat de mobilierul unui bar, sa vorbim putin si despre cele mai importante piese de mobilier si anume scaunele. Stiti ca un bar fara scaune atent alese nu mai e bar, asa ca sunt la mare cautare scaunele minimaliste. In tara nu prea se gasesc astfel de scaune, asa ca va trebuie sa va orientati spre piata de afara. Si ca sa va usureze procesul de vanzare, ar fi bine sa apelati la un importator scaune de bar, care sa va livreze exact scaunele pe care le doriti, la preturi foarte bune.

Care sunt avantajele de a apela la un importator? In primul rand, economisiti timp pretios, pentru ca puteti alege modele existente deja pe stoc sau puteti comanda altele, care vor fi disponibile in cel mai scurt timp. Apoi, veti scapa de deplasarea in alta tara, pentru a cumpara scaunele, iar asta inseamna ca veti economisi si timp si resurse (poate nu aveati un mijloc de transport adecvat).

Sursa foto: www.scaunepentrubar.ro

Iar nu in ultimul rand, veti economisi si bani. Un importator poate obtine un pret mai mic pentru scaune, pentru ca de regula comanda multe bucati. Daca v-ati duce personal sa le cumparati, nu ati beneficia de reduceri asa bune!

Asadar, daca aveti nevoie de scaune pentru bar, nu ezitati sa apelati la un importator scaune de bar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.