Ce modele de genti studentesti se poarta in acest an

Studentia este perioada cea mai frumoasa din viata fiecarui om. La inceputul unui nou an universitar studentele au o mare preocupare: alegerea gentii pe care o vor purta in acel an universitar. Studentele trebuie sa apara cu cele mai moderne si elegante genti dama. Gentile studentesti pe langa faptul de a fi moderne si unice, trebuie sa fie comode pentru a putea purta in ea cat mai multe caiete si carti. Geanta de facultate trebuie sa fie potrivita pentru o geanta de facultate, dar este si mai important sa fie cat mai cool.

Dragi Studente, daca nu stiti ce tip de geanta sa va alegeti pentru acest an universitar, va ajutam cu cateva sugestii. O sa va prezentam cele mai cautate modele de genti studentesti, genti ieftine si frumoase.

Gentile de mana sunt preferatele studentelor. Gentile de mana dreptunghiulare sunt moderne, sunt incapatoare, spatioase, cu mai multe compartimente in interior. Gentile de mana sunt prezente in magazinele de genti dama in diferite culori si forme. Acest tip de geanta poate fi purtata nu doar la facultate, ci oriunde. Gentile de mana sunt foarte versatile.

filename_0geanta-neagra-casual-shopper-piele-ecologica-shelly-dianafilename_1-1

Gentile de umar nu pot lipsi din garderoba unei studente. O studenta care lucreaza pe langa facultate, are mai multe  activitati zilnice, simte nevoia de a avea mainile libere, de aceea opteaza pentru gentile de umar. Aceste genti studentesti  sunt practice, sunt usor de purtat pe umar. Adevarul este ca sunt mult mai confortabile decat gentile de mana.

filename_0geanta-albastra-studenti-model-ghiozdan-de-umar-piele-ecologfilename_1ica-gina-dianaco-4

Gentile rucsac sunt un nou trend, sunt in mare cautare in acest sezon.Se poarta gentile rucsac, care se pot combina nu doar la tinute casual ci si la tinute putin mai elegante, de exemplu la o camasa. Gentile rucsac nu mai sunt acele genti de scoala ca pe vremuri, ci sunt moderne, in culori moderne. Se poarta gentile rucsac cu aplicatii metalice, cu imprimeuri florale sau animal print.

filename_0geanta-rucsac-bordo-piele-ecologica-laurie-dianaco-1

Acestea sunt cateva genti studentesti pentru care puteti opta pentru a fi in pas cu moda. Puteti sa va gasiti genti studentesti la magazinul online Zebras. Acest magazine online este locul unde va puteti gasi cu siguranta geanta cea mai potrivita

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.