Ce soft de contabilitate folosesti?

     E suficienta intrebarea din titlu, “Ce soft de contabilitate folosesti?”, deoarece, daca raspunzi la ea, stiu cu siguranta cine esti. Sau mai bine zis ce esti. Esti, cum altfel, un contabil, caci altcineva cine arlucra cu programe specifice? Sau poate esti viitor contabil, mai exact student la o facultate de profil si ai nevoie sa te obisnuiesti cat mai devreme cu putinta cu task-urile efective pe care le vei avea de facut odata intrat in campul muncii.

     Oricum ar fi, ai nevoie de un program bun. Cel mai bun, daca se poate, care sa te ajute pe cat de mult posibil in ceea ce faci si sa te fereasca de posibile erori umane sau propriile sale inexactitati virtuale. Ai auzit de CIEL? Sigur ca ai auzit, doar e cam cel mai bun soft de contabilitate primara din tara noastra. Ca un mic experiment, data viitoare cand vei pasi pragul unui agent economic, indiferent de obiectul de activitate, intreaba-l ce program de contabilitate primara foloseste si vei auzi de CIEL. De ce e CIEL atat de bun? Pai, ai fi uimit daca ti-as spune ca e gratuit? Da, CIEL este un program de contabilitate primara gratuit, desi dispune si de o varianta cu plata.

Sursa: www.ciel.ro

     Dar pe langa asta, ceea ce conteaza mai mult este ca are o interfata intuitiva, un design modern si un ajutor electronic integrat, fiind astfel un soft extrem de eficient. Adaugam manualul electronic contextual si faptul ca modificarile legislative, sau functionale ale softului sunt transmise in timp real si vedem cat de bun este acest program de contabilitate. Sa-ti mai spun ca afli repede daca firma partenera este activa sau in stare de faliment direct de pe site-ul Ministerului de Finante, sau ca poti obtine Declaratiiile 300 si 394 cu semnatura electronica direct din program, sau ca poti actualiza cursurile valutare sincronizand aplicatia direct cu site-ul BNR?

     Si beneficiile nu se termina nici pe departe aici, insa sunt atat de multe incat ne-ar lua destul sa le amintim pe toate. Insa ai aflat deja ca CIEL este cel mai bun si fara doar si poate te va ajuta zi de zi la job. Trebuie doar sa-l descarci si sa te pui pe treaba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.