Ce sunt filtrele pneumatice?

     Cu totii mai mesterim cate ceva prin casa: fie schimbam cate un bec, fie strangem un filet, sau ne “avantam” la lucruri si mai grele, de genul inlocuirii capului de dus. Daca esti cu adevarat curajos inlocuiesti priza, sau te ocupi de aspersoarele din curte cand acestea nu mai functioneaza. Asta nu ne face in niciun caz “mesteri”, tehnicieni, electronisti, instalatori si asa mai departe, evident. Pentru ca pana la a ajunge la acel nivel mai ai de lucru, nu gluma. Ai o groaza de lucruri de invatat despre instalatii termice, sanitare, electrice si lista continua. Ai auzit, de exemplu, de filtre hidraulice, sau de filtre pneumatice?

Sursa: www.ph-t.ro

     Daca nu, afli acum ca filtrul pneumatic se ocupa cu brio de curatarea apei. In plus, la nivel functional, filtrele pneumatice vin cu dimensiuni reduse si suprafete filtrate mari. Desigur, odata montat, orice filtru pneumatic are nevoie de o perioada de timp de lucru pentru a-si face rodajul si a ajunge la eficienta maxima. Dar asta se intampla si in cazul autoturismelor ce au nevoie de cateva mii de kilometri pentru a-si face “incalzirea”, dar mai nou si in cazul smartphone-urilor, care vor memora si intelege comportamentul utilizatorului pentru a aloca resursele potrivite si a eficientiza acumulatorul.

     Revenind la filtrele pneumatice, daca vrei sa fii profesionist pana la capat, alegi un produs bun, de la un producator cu o reputatie buna, asa cum sunt aceste filtre pneumatice de la Parker Hannifin, lider mondial in ce priveste tehnologiile si sistemele de control al miscarii. Parker Hannifin activeaza in domeniul aerospatial, hidraulic, al automatizarilor, dar si in climatizare. Produsele lor sunt aduse in tara noastra de PH Technique, distribuitor autorizat inca din 2001. Cei de la PH Technique au ca obiective serviciile prompte si de calitate pentru clientii lor, solutii cat mai complete, produse de calitate, plus service profesionist atat in perioada de garantie cat si in post garantie. Cel mai probabil nu vei avea probleme cu astfel de produse de calitate, insa o asigurare in plus e oricand binevenita. Iar acum ca ai aflat cate ceva despre filtrele pneumatice, esti cu un mic pas mai aproape de vastul domeniu al instalatiilor hidraulice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.