Ceasul – cadoul perfect

     Se apropie cu pasi repezi perioada cadourilor si intr-un fel asta ma sperie, pentru ca nu am fost intotdeauna cel mai inspirat cand vine vorba de cadouri oferite, indiferent ca era vorba de cei din familie, colegi sau prieteni. Pentru ca oricat de bine ai cunoaste oamenii carora vrei sa le faci aceste surprize, in functii, desigur si de preferintele si hobbyurile lor, ai doar o paleta mica de solutii din care sa poti alege cadoul potrivit. Daca restrangem putin optiunile si in functie de ocazia cu care le oferi cadourile in cauza, anotimp sau alte criterii, lista se scurteaza si mai mult. Plus ca nu poti repeta supriza de la an la an. Cu toate acestea sunt si cadouri pe care le poti oferi de fiecare data, indiferent de ocazie, cadouri pe care toata lumea le va aprecia fara indoiala: ceasurile. Ceasul a trecut de ceva timp dincolo de functia sa practica, de a ne arata mereu cum stam cu timpul, devenind un accesoriu definitoriu al oricarei tinute, un accesoriu care te poate pune intr-o lumina pozitiva in destule situatii.

     M-am convins de asta odata cu primul meu ceas Fossil, un Decker CH 2599, model casual care mi-a adus intr-o scurta perioada destule aprecieri asupra imaginii personale, ceasul completand perfect restul tinutei alese.

Sursa: www.watchshop.ro

     Ceasul poate spune multe despre posesorul sau in diverse situatii, de la simpla intalnire intr-o cafenea pana la interviul pentru jobul mult dorit. Mi-am propus ca anual, sper chiar mai des, sa incep a-mi completa colectia de ceasuri, iar urmatorul pe lista e tot un Fossil, de aceasta data FS 4991 Grant Chronograph. Mi-au atras atentia si cateva modele Seiko, iar daca aveti de-a face cu o persoana pasionata de activitati sportive, ceasurile Timex sunt cu siguranta cadoul potrivit. Cand sunteti in pana de idei pentru cadouri, salvarea va veni fara indoiala sub forma unui ceas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.