Chiar daca e iarna, curatenia e la putere!

Cred ca si voi v-ati saturat deja de frig, zapada si mai ales, murdarie. E frumos cand ninge, dar foarte urat atunci cand zapada se topeste si o luam pe incaltaminte si ne stropim si pe haine. Foarte enervant este daca ne stropesc si soferii mai nesimtiti… Atunci chiar putem considera ca ziua noastra e stricata, mai ales daca trebuie sa ajungem la o intalnire de afaceri sau la un interviu. Si cred ca v-ati saturat si de curatat holul de la intrare in fiecare zi, de urmele de noroi si zapada topita. Unde mai punem si cazul super urgent in care ar trebui sa luam ceva din casa incaltati? Atunci chiar se complica situatia.

Si pentru ca este frig, cred ca nimeni nu prea mai are chef de curatenie generala acum, cu toate ca ar fi binevenita. Nu-i asa ca si voi amanati de la o saptamana la alta momentul in care veti curata fiecare coltisor al casei? Eu cu siguranta am spus pas pana nu o sa mai fie atat de frig. Sau, poate am gasit o solutie!

Ati auzit pana acum de firme de curatenie? Da, daca nu stiati, chiar si curatenia are nevoie de specialisti in domeniu. Iar apelarea la o astfel de firma va poate face viata mai usoara. Indiferent daca vreti sa curatati casa voastra sau sediul companiei, este bine de stiut ca aveti o alternativa care va poate scoate din impas. Si intre noi fie vorba, curatenia realizata de o firma specializata poate nici nu se compara cu munca pe care ati fi depus-o voi. Si este si mult mai rapida. Iar un alt avantaj este faptul ca firmele specializate folosesc cele mai bune produse, care nu afecteaza in niciun fel suprafetele. Cred ca ati vazut ca de cele mai multe ori, cand alegem un produs de curatat, ceea ce spune pe eticheta nu corespunde cu modul de intrebuintare.

Trebuie sa stiti ca exista mai multe tipuri de servicii pe care le puteti solicita firmelor de curatenie. Astfel, pentru case, vile si apartamente, puteti solicita: curatenie dupa constructor (pentru a fi indepartate toate resturile de materiale ramase dupa renovare sau constructie, pentru a fi sterse urmele si pentru ca totul sa fie curatat perfect), curatenie generala (cred ca toata lumea stie ce presupune), curatenie de intretinere si curatenie dupa petreceri sau evenimente.

Curatenia pentru birouri si spatii comerciale presupune: curatenia de intretinere zilnica, curatenia de intretinere saptamanala, curatenie dupa constructor, amenajari, reparatii si curatenia dupa evenimente sau petreceri. De asemenea, firmele de curatenie va pot oferi si spalarea tapiteriei auto. Stim cu totii cat de dificila este aceasta operatiune, iar acasa este aproape imposibil de realizat cateodata.

Preturile sunt accesibile, mai ales daca ne gandim la cat am fi dat noi pe produse de curatenie si ustensile specializate. Daca vreti sa stiti mai multe despre aceste firme, puteti cauta pe Google ,,curatenie Bucuresti” si sa alegeti firma care vi se potriveste cel mai bine. Dar, va spun sincer ca se merita sa apelati la o firma specializata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.