Corturi de inchiriat

Chiar daca iarna se pare ca incepe sa isi ceara drepturile, nu putem sa nu ne gandim deja la vara viitoare, in speranta ca ne vom mai inveseli si vom ignora vremea urata si frigul de afara. Sincer va spun, nu prea imi place iarna, ba as putea spune ca nu o suport, imi place sa vad zapada, dar doar in casa si doar cand ninsoarea este la inceput, pentru ca dupa ce incepe sa se topeasca, drumurile devin adevarate mlastini. Si nu e deloc placut sa te uzi la picioare sa sa constati ca ti-ai stricat incaltamintea din cauza materialelor antiderapante aruncate pe sosele.

Si pentru ca ma gandesc la vara, la mare si la soare, ma mai gandesc si la petreceri in aer liber, la discutii interminabile seara, cu prietenii sau la o reuniune in curtea vreunui prieten. Sunt cele mai bune momente de relaxare si de socializare si conteaza foarte mult si cadrul in care se desfasoara. Spre exemplu, am vazut ca din ce in ce mai multe persoane isi achizitioneaza corturi, pentru a-si decora curtile. Sunt extrem de utile si totodata schimba total gradina sau locul unde sunt amplasate. Pot fi decorate sau pot fi lasate simple, iluminate sau nu, dar cert este ca sunt foarte bune refugii atat pe timp de zi, cand este canicula, cat si pe timp de seara.

Spre exemplu, daca vreti sa organizati o petrecere la curte si vreti sa iesiti in evidenta, dar nu stiti cum sa decorati gradina, puteti alege un cort, care va deveni chiar ,,vedeta evenimentului”. Toata lumea va fi incantata si absorbita de elementul neobisnuit, pentru ca trebuie sa recunoastem, in tara noastra corturile inca nu au capatat o mare amploare, dar incet, incet vor deveni preferatele petrecerilor in aer liber.

Si mai trebuie sa stiti ca nici preturile nu sunt de neglijat: corturile nu sunt extrem de scumpe, in comparatie cu ultilitatea lor si calitatea materialelor. Daca totusi nu vreti sa achizitionati unul, ci doar sa il inchiriati pentru un singur eveniment, este bine sa stiti ca exista si varianta aceasta. Nu trebuie decat sa cautati firme de profil, sau daca va este mai simplu, sa tastati pe Google ,,corturi de inchiriat” si sa va alegeti exact produsele sau produsul de care aveti nevoie.

Voi ce parere aveti despre avantul corturilor pe piata romaneasca? V-ati decora curtea sau gradina cu un astfel de obiect?Daca da, ati prefera sa il inchiriati, sau sa il cumparati?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.