Costume de Halloween pentru copii

Chiar daca Halloween-ul de anul acesta a trecut, asta nu inseamna ca nu ne putem gandi la cel de anul viitor. In tara noastra, aceasta sarbatoare incepe sa fie tot mai populara de la an la an si pana si in scoli se organizeaza petreceri tematice. Halloween-ul nu are o semnificatie negativa, asa cum cred unele persoane, ci este o sarbatoare in care se celebreaza persoanele decedate. In Mexic spre exemplu, i se spune Dia de los Muertos si se sarbatoreste in aceeasi zi ca peste tot in lume. Costumele sunt infricosatoare pentru a alunga spiritele rele, nu pentru a le alunga asa cum se crede. Iar daca stam sa ne gandim, si noi romanii avem destule sarbatori si costume infricosatoare, exact ca la Halloween. Si pentru ca spuneam de sarbatoritul Halloween-ului in scoli, daca sunteti in cautare de costume de Halloween pentru copii, incercati si in magazinele online, pentru ca veti gasi modele pe care nu le veti intalni si la alte persoane.

Costumele de Halloween pentru copii sunt mai putin infricosatoare si reprezinta spre exemplu vampiri simpatici, spiridusi, lilieci, vrajitoare haioase sau personaje din desenele animate. Acestea sunt cele mai cerute costume cand vine vorba despre petrecerile de Halloween pentru copii. Insa, chiar nu sunt prea multe personaje, sau unele sunt mai populare, important este modul in care sunt realizate costumele, pentru ca acesta face diferenta.

Spre exemplu, pot fi doua costume de spiridus la aceeasi serbare, insa unul poate fi verde, iar celalalt albastru. Unul poate avea coif, altul doar o caciula spre exemplu. Si lista poate continua. Important este sa le placa in primul rand copiilor costumul si de ce nu, poate la anul sa poata fi transformat intr-un costum nou si in felul acesta sa nu mai cheltuiti alti bani. Totul este posibil cu diferite materiale, cu putina imaginatie si cu ajutor de la copii. Iar bugetul pentru costum va putea fi folosit pentru altceva.

Voi ati avut nevoie de un costum de Halloween anul acesta? Daca da, in ce v-ati costumat? V-ati comandat costumul dintr-un magazin online sau ati mers intr-un magazin fizic?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.