Cu si despre steroizi: cand idiotenia invinge

     Eram in trecere azi pe un forum dedicat in mare culturismului, suplimentelor mai mult sau mai putin “ortodoxe” si efectiv am ramas blocat de replica unuia dintre useri. Topicul era Clenbuterol, o substanta usoara folosita in curele de slabire rapida, cu efecte destul de bune daca este administrat cu grija, conform indicatiilor, abuzul fiind chiar deloc recomandat. Respectivul utilizator insa, ramas in pana de clen, s-a decis sa incerce altceva, fara insa a avea habar ce foloseste.

“Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Clenbuterol-topic intr

scris pe 11 decembrie 2012 09:40 de isopure

Salut spynes,dupa 2 sapt de clen am slabit 6 kg.regimul a fost strict.problema este ca nu mai am clenbuterol si am facut rost de niste salbutamol;ai idee cum se ia?pastila are 4 mg.a mai luat cineva salbutamol??un ex de ciclu ar fi binevenit,ms anticipat”

     Sa fie acesta nivelul majoritar al sportivului amator din Romania? Intr-o era in care informatia este la un simplu click distanta, iar acest individ avea mijloacele necesare pentru a se informa, este trist ce se intampla cu generatia actuala, iar efectele secundare nu vor intarzia sa apara.

One thought on “Cu si despre steroizi: cand idiotenia invinge

  1. Pingback: Despre prostie la cele mai inalte cote | Alex Zaharia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.