Cum se face colantarea auto?

     Una din cele mai bune metode de a-ti promova afacerea sau proiectul a fost si inca ramane cea a bannerelor si printurilor outdoor. Si asta pentru ca, desi mediul online s-a dezvoltat extrem de mult in ultimii ani, traim totusi o buna parte din timp in offline, mediu cu ale sale canale de comunicatie si metode de marketizare specifice. Pe langa bannere si printuri exterioare insa, este eficient si a-ti colanta masina cu ajutorul unor folii speciale pentru a-ti promova business-ul oriunde te deplasezi. Multe companii si firme mai mici sau mai mari fac asta pentru cu propria flota auto pentru a-si individualiza si evidentia serviciile si firma in sine. Avantajul e ca deplasandu-te in mediul urban, stationand la semafor sau asteptand in mijlocul unei cozi infernale, reclama ta va putea fi observata cu destula usurinta de ceilalti participanti la trafic sau de simpli trecatori aflati in zona.

     Cum spuneam, astfel de folii auto sunt mai speciale in primul rand din cauza ca trebuie sa reziste in conditii meteorologice diverse, pe tot parcursul anului, facand in acelasi timp fata precipitatiilor, prafului sau rafalelor de vant. Unele din cele mai rezistente astfel de folii auto sunt cele din seria ORACAL a cunoscutului producător Orafol, produse caracterizate de calitate si stabilitate dimensionala, trasaturi ce le fac potrivite pentru diverse colantari.

     Produsele sunt impartite in diverse categorii, in functie de caracteristicie specifice, acoperind astfel o paleta mai larga de nevoi ale utilizatorilor. Poti alege intre folie print cu adeziv Rapid Air, folie eco, folie de laminare fara PVC, sau solutii autoadezive ce pot fi imprimate cu cerneluri pe baza de solvent. Tehnologia Rapid Air ajuta in procesul de aplicare, prevenind aparitia bulelor de aer sub material in timpul aplicarii. Foliile vin totodata cu termen de durabilitate diferite, ajungand pana la 5, 8 sau 10 ani, dar si cu proprietati diferite ce le fac sa reziste mai bine erodarii si alterarii provocate fie de razele UV, fie de temperaturile scazute, fie de alti factori. Nu toate foliile se preteaza unor potentiale modele grafice mai complexe, asa ca trebuie avut in vedere modelul imprimat, dar si gradul de opacitate si tipul de finisaj dorit atunci cand alegeti foliile pentru colantarea autoturismului.

Sursa: www.pin.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.