De ce am ales pliantele Mullbach Print

     De ce am ales pliantele Mullbach Print? Din simplul motiv ca aveam nevoie de niste produse cat mai bune si la un pret cat mai rezonabil, pentru cine n-ar vrea sa plateasca mai putin pe un produs sau un serviciu de calitate cat mai buna? E una din trasaturile firii umane, aceea de a cauta solutii cat mai bune pentru noi insine, indiferent ca vorbim chiar si de avantaje financiare. La fel cum companiile cauta profitul, la fel si noi, dar despre asta alta data, cu alta ocazie.

     Revenind la pliante, ele nu sunt altceva decat tiparituri ce contin pe langa fotografii si informatii imprimate ale reclamei dorite. Prin insasi impaturirea lor, pliantele vin cu avantajul de a avea un spatiu mai mare dedicat reclamei dorite, insa e de datoria beneficiarului reclamei sa acorde atentie informatiilor ce vor umple tot acest spatiu. In plus, prin estetica lor, asemanatoare unei carti, sau unei felicitari, pliantele te imbie sa le descoperi continutul. De regula aceste tiparituri se realizeaza pe hartie lucioasa de 120, 140 sau 160 grame, iar impaturirea lor se face la mijloc, in Z sau in C

Sursa: www.muhlbachprint.ro

     Am apreciat la pliantele Mullbach Print faptul ca hartia este de buna calitate, pentru ca si aici pot exista rabaturi de calitate. Nu e cazul insa aici. La fel stau lucrurile si cu printare in sine, fiind una cat se poate de buna, atat din punct de vedere al fidelitatii cromatice cat si al rezistentei imprimarii, prin urmare calitatea pliantelor nu lasa loc de obiectii si nemultumiri. In ce priveste continutul pliantului, din nou, este la latitudinea celui ce da comanda sa aleaga si sa pozitioneze atat informatiile propriu-zise cat si elementele grafice. Cel mai probabil le veti trimite materialul celor de Mullbach la adresa muhlbachprint@yahoo.ro. Firma are sediul in Sebes, pe strada Valea Frumoasei, Tronson 1, bloc 4 AB. Daca sunteti din zona le puteti face o vizita pentru a da comanda direct, sau puteti lua legatura la numerele de telefon 0740137815 si 0258735208. Cel mai probabil veti aranja o livrare a produselor prin curier, evident din motive ce tin de durata livrarii, dar daca nu va grabiti in mod special exista si alternativa Postei Romane.

     Fiecare stie de cate pliante are nevoie, desigur, insa daca aveti de gand sa comandati mai mult de 1000, cereti si veti primi o oferta personalizata. Intre 0 si 1000 de bucati, printarea color fata – verso a pliantelor costa 0,60 RON in format A5, 1,20 RON in format A4, respectiv 2,40 RON in format A3, pentru fiecare exemplar comandat. Preturile sunt si ele de bun simt si nu starnes obiectii. In plus, pentru situatii mai speciale, la cerea clientului pot fi realizate si pliante pe hartie dublu cretat mata sau lucioasa cu grosimi intre 90 si 200 g/mp. Si asta nu e tot, pentru ca cei de la Mullbach Print iti stau la dispozitie si in cazul in care ai nevoie de carti de vizita, brosuri, flyere, afise, bannere, chiar si tablouri canvas, sau vrei sa copiezi sau printezi alb-negru si color sau pe hartie magnetica, sa scanezi documente, printezi fotografii la rezolutii inalte, indosariezi si laminezi documente sau chiar sa imprimi ceva personalizat pe materiale textile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.