De ce am avut nevoie de un hosting bun?

     Nu cu mult timp in urma am decis sa incep un nou capitol in cariera online de scriitor, trecand de vechiul blog dedicat sporturilor de contact si a tot ce implica ele, in special stil de viata si nutritie, catre o pasiune descoperita recent dar care se va transforma in cel mai scurt timp intr-un job. Este vorba, desigur, de un nou blog, un proiect la care muncesc mult, dar, ca orice lucru pe care il vrei bine facut, e nevoie sa investesti in el inca de la inceput.

     Blogurile insa nu cer prea multe, in afara de atentie, dorinta de a scrie mult, de a scrie bine. Mai au totusi nevoie de un element ce poate face de unul singur diferenta intre un proiect reusit si unul care a esuat inca de la inceput. E nevoie sa iti asiguri servicii de hosting adecvate proiectului tau. Daca te vei axa destul de mult pe partea multimedia vei avea desigur nevoie de un spatiu de stocare pe masura pentru colectia de fotografii sau clipuri video. Daca insa te bazezi mai mult pe ceea ce creezi din condei, respectiv din tastatura, un pachet basic probabil ca ti se potriveste. Nu uita sa iti rezervi si un nume al domeniului, un nume inspirat, cu rezonanta si cat neaparat in legatura cu tema generala a viitoarelor tale articole.

     Si pentru ca veni vorba de tehnicalitati, In ultimul timp am vazut ca din ce in ce mai mult serverele sunt stocate pe SSD-uri (Solid State Drive) in locul vechilor hard diskuri cu platane cu care am avut toti de-a face la un moment dat. Ce ofera in plus SSD-ul? Fiabilitate, viteza mai buna de acces a informatiei in zona de memorie alocata si deci un acces mai rapid resimtit de viitorii cititori. Totodata, unul din detaliile de care orice blogger trebuie sa tina cont atunci cand alege pachetul de hosting este suportul tehnic ulterior ce i se asigura, pentru ca onlineul, desi un mediu infinit, puternic si atractiv, poate avea capcanele sale de care e important sa te feresti, insa daca totusi ai picat fara voia ta, e important sa stii ca te poti baza pe suportul tehnic al celor ce se ocupa de hostingul blogului tau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.