De ce e bine sa cumperi o geanta pentru laptop

     Ne-aducem cu totii aminte inceputul toamnei din fiecare an al copilariei si adolescentei, perioada in care aveau loc pregatirile pentru noul an scolar ce urma sa inceapa in cel mai scurt timp. Librariile erau pline de copii cu ai lor parinti si cu liste de cumparaturi destul de mari.

     Incepeai cu ghiozdanul, desi nu il schimbai anual. Urmau la rand rafturile cu caiete, de la cele din clasele mici pe care le umpleam cu bastonase si linii, la cele speciale de biologie sau geografie si pana la cele normale, dictando, in functie de anii fiecaruia dintre cumparatori. Cei mici primeau in plus si coperti. Treceam mai apoi la instrumentele de scris – stilouri, pixuri normale si cu gel, calimara de cerneala si nelipsitele rezerve, toate erau in atentia noastra. Sa nu uitam markerele, cariocile si creioanele colorate, plus acuarelele pentru micii pictori. Si aventura continua in toate acele librarii.

     Astazi insa lucrurile s-au schimbat. Tehnologia si-a facut din ce in ce mai mult loc in viata noastra. Pe lista de rechizite, sau chiar in afara ei, la loc de cinste, se afla calculatorul personal; sau laptopul, pentru un plus la capitolul mobilitate. Utile atunci cand esti in cautare de informatii, iar cea mai mare colectie de informatii despre absolut orice se afla la doar cateva clickuri distanta si se numeste World Wide Web.

     Laptopul sau calculatorul personal nu sunt totusi o investitie atat de mica. Un exemplar decent pentru browsing, activitate office si putin multimedia are nevoie in pragul de jos de un procesor cu doua nuclee si 4 GB memorie RAM. Hard disk-ul nu conteaza prea mult, solutiile actuale stoc acoperind orice nevoie. Nu conteaza nici placa video atat timp cat nu vei face din laptop / PC o statie de gaming, o placa integrata ducand chiar mai jos pretul.

     Daca e laptop insa trebuie sa fii atent la materiale, la capacitatea bateriei, la constructia generala si mai ales la constructia balamalelor. Unele sisteme de inchidere – deschidere a ecranului sunt slabe si vor rezista uzurii mai putin ca altele, iar noi, cum spuneam, consideram laptopul o investitie de durata, facuta cu cap, pe care trebuie sa o protejam cat mai mult posibil.

Sursa: www.stradait.ro

     Tot la capitolul protectie intra si geanta de transport pentru laptop. Pe cea din poza o gasiti in acest magazin. Cu ce este mai buna o astfel de geanta decat un rucsac obisnuit? Materialele si designul sau sunt gandite pentru a oferi in primul rand protectie impotriva socurilor din timpul transportului. Aglomeratia din mijloacele de transport in comun si chiar de pe strada se transforma de multe ori in socuri pe care laptopul le incaseaza, geanta absorbind de fiecare data socul. Puteti vedea si alte modele aici, insa acum ati inteles de ce o geanta de laptop va intra pe viitoare lista cu rechizite, sau pe lista proprie de cumparaturi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.