Despre biciclete full suspension

Stiti ca nu trece zi fara sa fac sport, in orice forma, asa ca permanent caut exercitii noi sau vreo tehnica deosebita pentru a-mi mentine sanatatea si conditia fizica. Insa nu toate zilele sunt despre antrenament de arte martiale mixte sau ridicat greutati in sala de forta. Miscarea poate imbraca si alte forme, mai relaxante (cu toate ca pentru mine orice tip de sport e relaxant): alergatul, saritul corzii, urcarea scarilor si cel mai placut, mersul pe bicicleta.

Chiar daca nu v-ati gandit pana acum, mersul pe bicicleta este o modalitate foarte buna de a va mentine sanatatea, chiar si a slabi si a va tonifia. De ce? In primul rand, circulatia sanguina este stimulata, in special la nivelul picioarelor, unde apar problemele. In felul acesta, daca stiti ca aveti o anumita afectiune care determina coagularea rapida a sangelui, este bine sa luati in calcul si mersul pe bicicleta. Apoi, muschii sunt in permanenta miscare si depun efort, ceea ce inseamna ca veti incepe sa ardeti grasimile si sa tonifiati. Si nu in ultimul rand, este o activitate tip cardio, ceea ce inseamna ca inima este antrenata intr-un mod inteligent si eficient, ceea ce reprezinta un mare plus.

Iar daca vreti ca mersul pe bicicleta sa fie palpitant, puteti alege drumetiile la munte, deal sau chiar si prin paduri. In felul acesta, fiecare cursa va reprezenta o adevarata aventura, veti vedea noi peisaje, va veti depasi limitele si veti face miscare intr-un mod atractiv. Dar pentru aceasta activitate, aveti nevoie si de biciclete pe masura, pentru a face fata terenului accidentat si pentru a nu va solicita inutil muschii. Aceste biciclete sunt mult mai usoare, flexibile si au mai multe caracterisitici pe care cele de oras spre exemplu nu le au. Pentru drumetii la munte puteti alege dintre mai multe modele de biciclete full suspension, care or sa va confere o calatorie cat se poate de usoara.

Pentru a alege o bicicleta potrivita pentru voi este necesar sa comparati caracteristicile tuturor cu nevoile si cerintele voastre si mai apoi sa luati cea mai buna decizie. Si nu uitati sa si incercati bicicleta, pentru a vedea daca vi se potriveste sau nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.