Despre cardurile de sanatate si cititoare de carduri

Inceputul anului aduce foarte multe schimbari, care sa speram ca vor fi benefice pentru toata lumea. Una dintre aceste schimbari este legata de domeniul sanatatii, mai exact introducerea cardurilor de sanatate care vor deveni obligatorii incepand cu acest an. Aceste carduri vor fi legate la o baza de date care va contine date despre pacient si daca totul merge bine, va fi o mare evolutie in sistemul sanitar, se va economisi timp si se vor salva vieti. Cu ajutorul cardurilor, medicii vor avea acces la istoricul medical al pacientului, fara sa mai fie nevoie sa astepte documentele oficiale. Astfel, va sti rapid alergiile lui, daca un anumit tratament a avut succes si multe altele. Cardurile vor fi utile si in cazul in care un pacient este inconstient si neinsotit, pentru ca se va afla imediat daca sufera de vreo boala sau daca are o anumita alergie care i-ar putea fi fatala.

Aceste carduri vor putea fi citite doar cu ajutorul cititoarelor pentru carduri de sanatate. Astfel, medicii de familie, farmaciile si altii asemanatori vor fi nevoiti sa aiba in posesie un astfel de cititor. Cititoarele sunt unele speciale, aprobate de autoritatile comepetente si pot fi achizitionate din magazinele specializate, cum ar fi www.itgstore.ro. Cel mai ieftin cititor de carduri de sanatate ce poate fi gasit in acest nagazin costa 110,64 lei.

Tot in acest magazin mai puteti gasi si alte produse, cum ar fi cititoare de coduri de bare, imprimante de carduri, terminale mobile etc. Cititoarele de coduri de bare spre exemplu, sunt utilizate in comert. Cu ajutorul lor se face scanarea produselor la casa de marcat, inventarul produselor, primirea in gestiune a produselor si multe altele. Acestea sunt de mai multe tipuri, in functie de marimea magazinului unde urmeaza a fi folosite sau in functie de volumul marfurilor rulate zilnic.

Sursa foto: www.itgstore.ro

Asadar, acum stiti mai multe despre cititoare, in cazul in care aveti nevoie de unul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.