Despre Google AdWords

Publicitatea din secolul 21 a inceput sa se bazeze din ce in ce mai mult pe internet si aproape toate campaniile de succes din prezent se desfasoara in mediul online. De ce? Pentru ca este cel mai ieftin si cel mai accesibil mijloc de comunicare. Acum, putem accesa internetul chiar si cand suntem in metrou sau cand ne plimbam, spre exemplu, spre deosebire de radio sau televizor.

In plus, pe internet, publicitatea capata cu totul alte dimensiuni, iar limitele tin doar de tehnologie, insa sunt depasite de fiecare data, pentru ca si aceasta evolueaza foarte rapid. Cand vorbim despre publicitate pe internet, ne gandim la mai multe forme ale ei.

Spre exemplu, forma clasica de publicitate pe internet este legata de bannere, insa tot mai putini oameni le acceseaza in ziua de astazi. De ce? Pentru ca fie nu mai prezinta interes, fie sunt mult prea agresive, iar oamenii le considera spam si le ignora. Apoi, putem vorbi despre campanii pe retelele de socializare, care includ interactiunea cu publicul. Au succes aplicatiile interactive, spre exemplu, pentru ca sunt atractive si  ofera chiar si cateva momente de relaxare si de distractie.

Iar printre metodele de marketing online cu un succes real, se afla si Google AdWords. Foarte putina lume stie ce este de fapt si cum functioneaza, iar utilizatorii obisnuiti de internet nici nu isi dau seama de acest serviciu. Ce este Google AdWords? Poate v-ati intrebat vreodata de ce in momentul in care cautati ceva pe internet, primele rezultate ies mai mult in evidenta. Asa functioneaza acest serviciu care afiseaza la anumite cautari site-uri pe primele pozitii. Bineinteles, serviciul nu este gratuit si nu poate fi realizat de catre oricine. Trebuie sa apelati la specialistii in domeniu, pentru ca rezultatele sa fie cele dorite. 

Iar daca sunteti in cautarea serviciilor Google AdWords, va recomand sa apelati la Silkweb, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara. Impreuna, veti stabili obiectivul, canalul folosit, organizarea campaniilor, veti masura rezultatele si veti optimiza campaniile. Iar toate aceastea fara a aloca un buget foarte mare si fara sa va ganditi ca profitul este destul de mic. 

Asadar, pentru afacerea voastra online exista diferite metode de optimizare, pe care le puteti stabili impreuna cu specialistii in domeniu! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.