Despre lifturile auto

      Ne-am obisnuit sa vedem lifturi pe tot si sa le folosim zi de zi, incat aceasta inventie tehnologica nu mai e deloc ceva iesit din comun. Urcam si coboram din lift in cladirile de birouri, in blocurile de locuinte, la hotel, in curand chiar si masinile vor urca folosind elevatoare auto.

     Dar stai, lucrul asta se intampla deja, iar elevatorul auto isi dovedeste utilitatea in diverse scenarii. Daca intram pe http://www.mpifma.ro/ascensoare/tipuri-de-ascensoare/ascensoare-pentru-vehicule/ aflam ca elevatoarele auto pot fi instalate atat in cazul cladirilor de locuinte, cladirilor de birourilor dar si al centrelor comerciale, eficietizand astfel sistemul de parcare, fiind indicat pentru cladirile ce nu dispun de spatiu exterior intins pentru amenajarea parcarii, dar in schimb se pot folosi de spatiu pe verticala, atat la exterior cat si in subteran. Daca veti cauta putin pe internet, veti vedea ca Japonia este cel mai bun exemplu al utilitatii acestui sistem, spatiul util restrans pe care aceasta tara il detine fortandu-i sa dezvolte cat se poate de mult ideea unui elevator auto. Modelul celor de la MP IFMA se numeste MP H, suporta pana la 4500 kg, se misca cu o viteza intre 0,2 si 0,5 m/s (in functie de incarcare) si poate efectua cel mult 5 opriri.

     Pe langa elevatoare auto insa, cei de la MP IFMA se ocupa si de lifturi de marfa, ascensoare de persoane, dar si elevatoare speciale pentru accesul persoanelor cu dizabilitati. Toate modelele sunt gandite incat sa se potriveasca oricarei situatii, astfel incat clientii sa poata gasi solutia optima. De exemplu, lifturile de marfa sunt concepute atat pentru volum mare de trafic si incarcatura, dar si pentru trafic redus spre mediu si cladiri cu inaltime mica. De exemplu,  MP GO! Evolution este modelul de lift destinat pentru o acuratete ridicata la opriri si marfuri de dimensiuni medii, avand o capacitate maxima suportata de 1600 kg si un numar de cel mult 32 opriri, in timp ce viteza are valori de 1 / 1,6 / 2,5 m/s. De partea cealalta, MP MEGA este modelul destinat incarcarilor mari, de pana la 6500 kg, fiind cel mai robust lift de marfa din clasa sa. Cam la fel stau lucrurile si in cazul lifturilor pentru persoane, jonglandu-se cu numarul de pasageri si masa lor totala, dar si cu numarul de opriri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.