Despre o modalitate de a face bani: SmartAdlive

Stiati ca reclamele va pot aduce bani? Da, ati citit bine! Daca pana acum ceva timp, reclamele va informau cu privire la un produs, va ofereau posibilitatea de a compara produsele si de a-l alege pe cel care vi se potriveste cel mai bine, iata ca acum reclamele va pot aduce bani. Cum? Acceptandu-le in viata voastra de zi cu zi. Nu va deranjeaza cu nimic, din contra! Pe langa recompensele financiare pe care le primiti pentru a le vizualiza, puteti prinde si o oferta tentanta, de care sa aflati printre primii. Nu-i asa ca suna tentant? Cum ar fi ca magazinul vostru preferat sa anunte reduceri, iar voi sa aflati printre primii? Mai ales daca sunteti baieti, cum ar fi ca echipamentele sportive pe care le vreti de mult timp sa fie la un pret accesibil si sa va bucurati ca ati aflat primii si veti gasi masura voastra? Pe mine unul, ma tenteaza acest sistem.

Despre ce vorbesc? Despre SmartAdlive, aplicatia care odata instalata pe telefonul mobil, va face doua lucruri pentru voi: va va aduce castiguri financiare si va va informa cu privire la ofertele si voucherele nou aparute din domeniul vostru de interes. Da, stiu ce o sa imi spuneti, ca au mai fost platforme asemenatoare, din care a ramas doar numele, dar SmartAdlive nu va promite castiguri pe care sa nu le puteti scoate de la banca, ci un venit real, potrivit pentru ,,banii de buzunar” ai fiecaruia, suficient pentru a va rasfata din cand in cand. Avand in vedere ca nu trebuie sa faceti nimic pentru a castiga bani, eu zic ca este extrem de convenabil.

Cum functioneaza mai exact SmartAdlive? Dupa ce instalati aplicatia pe care o puteti gasi aici, pe telefonul mobil (deocamdata se poate instala numai pe telefoanele cu sistem de operare Android), veti urma pasii si va veti inregistra, asa cum puteti vedea in videoclipul urmator.

In momentul in care va inregistrati, veti completa mai multe informatii, pe baza carora vi se vor trimite reclamele pe telefonul mobil. Iar acum sa povestim putin despre mecanismul efectiv al acestei aplicatii. Dupa ce ati instalat aplicatia, atunci cand veti fi apelat sau veti primi un sms, pe ecranul telefonului mobil va aparea o reclama din domeniul vostru de interes. Aceasta va disparea in momentul in care vreti sa raspundeti la telefon, iar cand ati incheiat convorbirea, veti constata ca reclama a aparut, numai ca acum o puteti share-ui pe reletele de socializare. Super, nu? Cel mai bun lucru este ca puteti afla despre oferte in cel mai bun mod. Daca pana acum uitati sa verificati site-urile cu reduceri si vouchere, acum vor veni ele la dumneavoastra.

De asemenea, puteti face bani si daca aduceti doi utilizatori in retea. Da, nu este nevoie decat de doi utilizatori. Daca vreti sa cititi mai multe, o puteti face aici.

Nu stiu cati veti fi atrasi de aceasta modalitate de a face bani, repet, nu sume fabuloase, ci venituri reale, care sa va multimeasca, dar eu zic ca se merita sa incercati.

Daca sunteti o firma care isi doreste promovare in acest mod, este bine sa cititi aici mai multe informatii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.