Despre oameni de afaceri prosperi

Epoca tehnologiei ne-a ajutat si in ceea ce priveste inteligenta oamenilor. Cu fiecare an ce trece, invatam tot mai multe lucruri noi, descoperim metode prin care sa ne antrenam creierul si poate chiar in viitorul nu foarte indepartat, se vor gasi modalitati prin care creierul uman sa poata fi folosit aproape de capacitatea maxima. Spre deosebire de acum 100 de ani, cand majoritatea persoanelor nu stiau sa citeasca, acum lucrurile stau exact invers. Majoritatea persoanelor stiu sa citeasca si din ce in ce mai multe persoane aleg sa nu mai abandoneze scoala si sa urmeze chiar si cursurile unei facultati.

Iar in ultimii ani, ni s-a demonstrat ca poti avea succes si cu o afacere mai mica, dar care sa acopere o anumita nisa. Reteta succesului in afaceri nu o putem invata de la nimeni, pentru ca depinde de foarte multi factori, insa putem sa ne ghidam dupa reguli generale. Este important sa nu copiem pe nimeni cand vine vorba despre afaceri, pentru ca vom da gres. Trebuie sa venim noi cu ideea castigatoare, ideea care ne va permite sa avem o afacere prospera si care poate sa revolutioneze o anumita piata.

Si cand vine vorba despre oameni de afaceri prosperi, ar trebui sa cititi macar cateva informatii despre cei mai buni oameni de afaceri, pentru a vedea care sunt motivele pentru care considera ei ca au avut succes si pentru a le asculta sfaturile.

Iar unul dintre oamenii de afaceri de la care puteti invata anumite lucruri este Gabriel Comanescu, al Grup Servicii Petroliere (GSP). Sa nu va imaginati ca a ajuns peste noapte in aceasta pozitie cheie si la o avere impresionanta. Nu, a luat lucrurile pas cu pas si si-a construit o strategie care l-a ajutat foarte mult. Mai mult decat atat, datorita experientei lui, in anul 2013 a fost ales vicepresedintele Comitetului National Roman al Consiliului Mondial al Energiei. De asemenea, s-a implicat si in multe proiecte caritabile si sociale si a sprijinit proiecte din domeniul sanatatii si al educatiei.

Asadar, succesul nu vine de unul singur, ci trebuie sa munciti pentru a obtine ceea ce doriti. Va sfatuiesc sa cititi si biografia lui Gabriel Comanescu (cautati pe internet Gabriel Comanescu biografie)si veti afla multe lucruri interesante despre afaceri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.