Drumul spre aeroport

     Daca ar fi sa privim in ansamblu societatea noastra si lumea in care traim, ramanem uimiti de evolutia impresionanta de-a lungul istoriei si de gradul de dezvoltare pe care l-am atins pana in prezent. De la medicina, la bioinginerie, la fizica, ingineria clasica sau constructii, realizarile din toate aceste domenii sunt cat se poate de remarcabile. Ce sa mai vorbim de domeniul transporturilor, in care autoturismele prind fara probleme viteze 150 de kilometri pe ora, iar avioanele au adus mai aproape diversele regiuni ale globului.

     In ziua de azi nu mai e ceva iesit din comun sa zbori cu avionul. Insa ideea in sine nu va pierde niciodata din prestigiu si importanta, dandu-ne posibilitatea sa parcurgem sute de kilometri intr-o ora, in inaltul cerului. Trebuie sa experimentezi cel putin o data in viata senzatia de a te afla la bordul unui avion si a te desprinde de pista, indiferent ca esti pe Otopeni, Heathrow, El Prat, Charless de Gaulle si asa mai departe. Mai ales ca in zilele noastre, poti face cu usurinta rost de bilete ieftine si in felul asta sa-ti asiguri o escapada chiar si de weekend dincolo de granitele tarii. Si asta indiferent in ce parte a Romaniei locuiesti, pentru ca nici transportul pana la aeroport nu e un impediment. Daca esti de prin partile Moldovei, transferul aeroport Vaslui – Otopeni dureaza putin peste 5 ore folosind serviciile celor de la Transfero. De altfel transportul Vaslui – Otopeni nu e singurul, fiind posibile rezervari si din Panciu, Focsani, Tecuci, Barlad, Buzau, Ramnicu Sarat, Adjud si Onesti, unele dintre orase chiar pe ruta microbuzelor Vaslui – Otopeni. Si viceversa, pentru ca evident, microbuzele Vaslui – Otopeni trebuie sa revina in Vaslui aducand cu sine calatori indepartati ce au nevoie de acum de inversul procesului de transport Vaslui – Otopeni.

     Si tot asa, transferul aeroport Vaslui – Otopeni si invers, precum si cursele din celelalte orase avand loc 7 zile pe saptamana pentru a veni in intampinarea celor dornici de a zbura si a ajunge la aeroportul mult dorit. Sigur, vei uita de limitarile drumurilor judetene, europene sau ale autostrazilor odata ajuns in avion, insa odata ajuns cu picioarele pe pamant, atat la propriu cat si la figurat, iti vei aduce iar aminte de rutele de transport din orasul tau catre aeroport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.