Etichetele de zi cu zi

     V-aduceti aminte primii ani de scoala, cand fiecare din noi isi aranja meticulos caietele, penarul, stiloul si rezervele cariocile, creioanele colorate si asa mai departe? Cel mai probabil ca nu, pentru ca sunt amintiri de mult apuse, insa cei mai norocosi retraiesc acele momente prin ai lor copii. De la verificarea intregului set de carioci si creioane pentru ca nicio culoare sa nu lipseasca, la aranjarea creioanelor normale si a stiloului in penar, la alegerea caietelor din multele sortimente cu supereroi, animalute, masini si asa mai departe si intr-un final la lipirea de etichete autocolante.

     Insa de etichete autocolante nu scapam nici peste ani, cand am crescut binisor si avem deja un loc de munca, din simplul motiv ca se va gasi mereu ceva de etichetat. Chiar si caiete pe care iti notezi diverse informatii (desi mai totul se intampla astazi in mediul online) si pe care trebuie sa le numerotezi sau marchezi cumva, pana la cutiile de depozitare a cosmeticelor sau chiar borcanele cu gemuri si dulceturi de casa.

     O aproximare de pret pentru etichete autocolante se face in functie de cantitate, dimensiuni, calitatea de tiparire a etichetelor autocolante si o eventuala laminare a lor. In ce priveste procesul de tiparire a etichetelor autocolante, la Headprint poti alege intre autocolantul standard indoor / outdoor, cel premium de asemenea potrivit atat pentru utilizare indoor cat si outdoor, sau cel doar pentru indoor printat la 2400 dpi. Indiferent insa de pret, alegerea etichetelor autocolante merita mai mult decat solutia etichetelor adezive normal, deoarece ofera o rezistenta mai mare si un aspect estetic superior. Iar adezivul folosit este poliacrilic pe baza de apa, transparent, removabil, astfel ca dezlipirea folieinu va lasa urme pe suprafetele inscriptionate.

     Intre scris cu markere, etichete adezive normale, postituri si alte solutii de compromis, etichetele autocolante ies in fata prin functionalitatea si estetica lor. Nu e, deci, de mirare, faptul ca peste ani, trecuti de timpul petrecut pe bancile scolii, ne reintalnim cu ele, intr-o sumedenie de situatii in care aceste simple etichete isi dovedesc utilitatea cu aceeasi indarjire cu care o faceau atunci si cu care o vor face si in viitor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.