Folii pentru telefoane si nu numai

In urma cu vreo sase sau sapte ani, piata telefoanelor mobile a cunoscut un nou inceput. Tot mai multe smartphone-uri au inceput sa apara, iar odata cu acestea si accesorii pentru ele. Fie ca vorbim despre huse de telefon sau folii, acestea se gaseau intr-o mare varietate, pentru toate tipurile de telefon si pentru toate buzunarele. De ce a fost nevoie de toate aceste accesorii? Pentru ca evolutia telefoanelor a inseamnat in primul rand, marirea dimensiunilor ecranului, iar incorporarea tehnologiei touchscreen a facut ecranele mult mai fragile. Astfel, orice lovitura sau cazatura poate determina spragerea ecranului, lucru pe care nu ni-l dorim, mai ales ca pretul unuia este destul de mare.

Ce-i drept, in ziua de astazi, tot mai multe telefoane si nu numai, au inceput sa aiba sticla protectoare, rezistenta la zgarieturi si la socuri, fara a mai fi nevoie sa le protejam cu folii. Insa, nu toate telefoanele au si poate avem deja unul bun, dar mai vechi sau pur si simplu ne place un model care nu are sticla protectoare. In cazul acesta, putem sa aparam ecranul telefonului cu ajutorul foliilor. Iar acestea, multumita tehnologiei, au devenit mai rezistente, astfel ca nu protejeaza ecranul doar de zgarieturi, ci sunt si utile in cazul unui impact, mai slab ce-i drept, insa protejeaza.

Nu doar telefoanele au nevoie de folii de protectie, ci si tabletele, laptopurile si smartwatch-urile. Toate aceste gadgeturi au ecranele fragile si trebuie protejate in primul rand de zgarieturi. Si poate va intrebati de unde puteti cumpara folii foarte bune, la preturi accesibile. Puteti sa mergeti la service-urile de telefonie, insa tineti minte ca preturile vor fi mai mari si ca de cele mai multe ori, nu vand folii decat daca le si monteaza, iar acest procedeu poate costa si 20 lei, cateodata mai mult decat folia. Si nu este un lucru pe care nu il puteti face voi acasa, cu putina rabdare si urmarea unor instructiuni simple. Puteti vedea in clipul de mai jos, cat de usor se monteaza folia protectoare pe un smartphone Samsung.

Si pentru ca v-am spus de niste folii moderne, trebuie sa stiti ca exista mai multe tipuri. Sunt folii clasice, din polimeri elastomeri si folii din sticla securizata. Cele mai populare sunt cele clasice, datorita pretului, insa trebuie sa stiti ca foliile din sticla securizata sunt mult mai bune si protejeaza ecranul chiar si de socuri, asa ca investitia merita.

Spre exemplu, o folie Ultra Smart Protection, pentru Samsung Galaxy Note 4, costa 59 lei, iar kit-ul pe care il veti primi, va contine: folia, o laveta speciala pentru curatarea display-ului, o racleta pentru a intinde folia si a scapa de eventualele bule, un spray de curatare si bineinteles, materialele cu instructiuni. Daca vreti sa beneficiati si de folie pentru spatele telefonului, veti mai plati 20 lei in plus.

Folii Samsung

Asa cum v-am spus, exista folii pentru toate tipurile de telefon si pentru toate marcile, iar preturile sunt foarte avantajoase. In functie de cum veti ingriji telefonul, o folie poate ramane perfecta chiar si un an de zile, asa ca investitia merita, mai ales ca veti avea ecranul telefonului perfect. Si daca va intrebati de unde puteti cumpara folii foarte bune, va recomand Smart Protection.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.