Food4Dogs – Hrana pentru caini

     Deja au trecut cateva zile cu soare si vreme frumoasa, ultimele urme de zapada sunt pe duca si pentru ca tot a fost week-end pe strazile orasului a fost o adevarata parada canina, o gramada de oameni scotand patrupedele la plimbare. Pana la urma, cainele e cel mai bun prieten al omului, nu-i asa? De la pekinezi (asa e, pekinezi, nu pechinezi, rasa avandu-si originile in provincia chineza Pekin) pana la dobermani, labradori si multe alte rase au putut fi admirate prin fiecare parc.

     Si totusi poate nu chiar toti s-au bucurat de vremea mai calda si cand zic asta ma gandesc la husky, o rasa care cu siguranta ar fi apreciat alte cateva saptamani de frig si zapada. Cred ca de aceeasi parere ar fi si un ciobanesc german, desi exemplarele acestei rase au facut in timp tranzitia spre climatele calduroase. Cel putin al meu e in raiul canin odata cu venirea iernii, dar asta difera pentru fiecare exemplar in parte. Si vazand asta, iti dai seama ca e cu adevarat greu sa ai grija de un caine, atunci cand iti propui sa faci asta cat se poate de bine. Fiecare rasa are obiceiurile ei specifice, slabiciuni care trebuie avute in permanenta in vedere sau pur si simplu scopul ei, sa zicem, caracteristic. De exemplu, foarte rar un labrador va fi un paznic sau protector mai bun decat un ciobanesc german, “cainii lup” fiind recunoscuti pentru eficacitatea lor in acest domeniu.

     Chiar si asa, cu  toate diferentele astea, un lucru ii leaga pe toti: mancarea. Am putea spune chiar ca prietenii nostri cu patru picioare sunt adevarati gurmanzi, savurand de fiecare data fiecare din multele mese ale zilei. Pe langa apa, e singurul lucru material pe care il cer si cred ca e de datoria fiecarui iubitor al acestor animale sa-i ofere cainelui sau cea mai bun hrana. E un aspect ce nu trebuie neglijat, mai ales ca in ziua de azi nu toate produsele sunt de calitate, asa ca cel mai bine e ca, atunci cand gasesti un brand ce ofera calitate, cum e cazul celor de la Food4Dogs, sa nu mai cauti in alta parte. Ce rost ar avea, din moment ce cainele tau e multumit de hrana sa delicioasa, nutritiva si mai ales naturala. Al meu ar sta probabil cu botul numai in sacul de mancare, cam asa s-ar traduce “pasiunea” lui pentru mancarea buna, si cine il poate condamna pentru asta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.