Genius Pos, softul oricarui restaurant

     De cate ori ati iesit in oras in acest doua luni si trei saptamani de vara? Insa cand ati facut-o, de cate ori ati fost atenti la serviciile oferite de personalul acelei cafenele, terase, acelui restaurant? Probabil ca cel mai usor e sa retii extremele – cele mai slabe, respectiv bune servicii pe care le-ati intalnit, iar servirea din celelalte seri le veti asocia cu persoanele apropiate ce v-au insotit in seara respectiva, poate cu ceea ce ati discutat, poate chiar si cu ce ati comandat.  Ei bine clientii vor reveni acolo unde tin minte, iar pentru a ii intipari unui client amintirea ta in memorie, ai nevoie de servicii cat mai bune, prin urmare de orice ajutor pe care personalul il poate primi in timpul procesului de servire. De ce n-ar fi si un ajutor virtual, automatizat?

     GeniusPos este softul de vanzare care iti poate ajuta afacerea si imbunatati ratingul acordat de clienti. Cum? Mai intai adaptandu-se situatiei pe care o creati, inclusiv cand vine vorba de aranjarea meselor in locatia dorita, pentru o mai buna inregistrare a datelor in sistem si evitarea oricaror erori si incurcaturi.

Sursa: www.geniuspos.ro

     In ce priveste produsele, ele sunt grupate pe sectii si categorii pentru o mai buna localizare, iar la final incasarea produselor se poate face total sau partial pe diferite moduri de plata, astfel ca veti avea o buna evidenta a vanzarilor pe produse, sectii, personal, alaturi de evidenta notelor emise si a bonurilor de comanda. Pe scurt, veti sti cine, ce a vandut si incasat, dar si ce s-a consumat, totul zi de zi.

     Mai mult decat atat, operarea acestui soft se poate face pe mai multe niveluri, de la simplul angajat pana la administrator, autentificarea facandu-se fie cu parola fie cu cititor de carduri, iar acordarea drepturile fiind individuala. Gestiunea produselor este cat se poate de simpla, putand fi adaugate, modificate sau sterse cu usurinta din sistem de catre personalul autorizat.

     GeniusPos porneste de la 99 euro, iar echipa din spate – Genius Software SRL poate fi contactata la numarul de telefon 0773884673, sau, daca aveti chef de o plimbare prin Alba Iulia, direct la sediul lor. Lor le puteti adresa orice intrebare legata de softul GeniusPos, indiferent ca e vorba de functionalitati, posibilitatile de customizare si chiar cotatia de pret. Poate, cine stie, va veti alege si cu o demonstratie a ceea ce poate face acest program, daca ajungeti prin acea parte a tarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.