Hrana pentru caini de la Royal Canin

     Prietenii nostri patrupezi au nevoie de hrana speciala, in functie de rasa, de statura, de tabloul fizic in general si multe altele. Cati dintre voi stiu ca exista hrana speciala doar pentru catei sterilizati? Desigur, o sa imi spuneti ca pot creste foarte bine si cu mancare ,,universala” sau chiar si cu mancare pe care o consumam noi, oamenii. Insa nu este deloc asa: un caine are nevoile sale, are nevoie de un anumit tip de vitamine, minerale etc., pentru a se dezvolta normal si a fi ferit pe cat posibil de boli iar hrana pentru caini este intr-adevar un lucru necesar cand iti iubesti patrupedul.

     Fiecare rasa are propriile cerinte atunci cand vine vorba despre mancare, deoarece prin intermediul hranei se pot preveni o parte din bolile la care acea rasa este predispusa. Nu este nimic complicat, e acelasi ,,pricipiu” al digestiei si absorbtiei de vitamine si minerale ca si la oameni. Asa cum noi manancam legume si lactate pentru doza zilnica de calciu, asa si patrupezii trebuie sa isi asigure dozele de minerale din alimentatie. Si daca veti spune ca sunt mai scumpe sortimentele de mancare special adaptate nevoilor diverselor rase de caini, va inselati. Inseamna ca nu ati prins inca gustul cumparaturilor online si mai ales, nu ati gasit o marca de produse care sa va multumeasca. De aceea, va recomand Royal Canin pentru caini, compania franceza prezenta pe piata de mai bine de 45 de ani si care produce hrana super premium atat pentru caini, cat si pentru pisici.

     Royal Canin asigura hrana pentru toate stadiile de viata ale celor mai raspandite rase. Printre cele mai populare produse se regasesc: Royal Canin Mini Sterilised, Royal Canin Giant Puppy, Royal Canin Poodle, Royal Canin Cocker, Royal Canin Maxi Adult, Royal Canin Mini Adult si multe altele. Dupa cum vedeti, hrana este impartita atat pe rase (Pudel, Cocker, Westie etc.) dar si in functie de talia cainelui sau de stadiul de viata (pui, adult).

     Sa zicem ca ai un ciobanesc german si te intrebi care e cel mai potrivit produs pentru cainele tau. Un astfel de caine, de talie mare, are nevoie de o alimentatie adecvata care sa contribuie la protejarea digestiei, sustinerea articulatiilor si a sistemului osos, prevenirea tulburarilor cardiace, adaptarea aportului energetic la stilul de viata dar si controlul greutatii, asadar detaliile ce trebuie avute in vedere sunt extrem de importante cand vrei sa alegi cea mai buna hrana pentru caini.

Hrana pentru caini - Royal Canin German Sheperd

Hrana pentru caini – Royal Canin German Sheperd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.