Hrana si accesorii pentru pasari pe care le poti comanda online!

Adoptarea unui animal de companie reprezinta o mare responsabilitate, indiferent despre ce animalut este vorba. Acea fiinta va depinde de tine din toate punctele de vedere si nu este doar pentru distractia ta. De asemenea, copiii nu ar trebui sa primeasca in dar animale de companie pentru a se ,,responsabiliza”. Un copil doar se va juca impreuna cu animalutul, mai ales daca are o varsta mai mica de 7-8 ani, iar de cele mai multe ori parintii nu realizeaza responsabiltatea, iar animalutele ajung fie la adaposturi, fie pe strada sau neglijate.

In plus, inainte de a adopta orice fel de animal de companie, trebuie sa te informezi despre comportamentul lui si despre ingrijire. Spre exemplu, unele rase de caini necesita foarte multa miscare si nu sunt potriviti pentru apartament. Altii au anumite predispozitii genetice si se pot imbolnavi, asa ca va trebui sa mergi la controale preventive la veterinar. Sa nu mai vorbim si despre comportament, care se observa cel mai bine la pisici: unele rase sunt foarte afectuoase, pe cand altele vor doar sa fie lasate in pace.

Dintre toate animalutele de companie, cei mai neintelesi sunt papagalii. Multe persoane ii cumpara deoarece sunt ieftini, mai ales perusii si dau crezare mitului ca sunt usor de intretinut. Astfel, cei mai multi papagali ajung neglijati, tinuti doar in colivie sau sunt scapati din casa. Papagalii sunt animalute foarte afectuoase si inteligente, asa ca au nevoie de interactiune. Cel mai bine este sa cumperi cate doi daca nu poti fi tot timpul acasa si de asemenea este important sa aiba un spatiu adecvat pentru joaca si zburat. Trebuie sa le oferi macar o ora de atentie pe zi si sa nu ii privesti ca pe niste ,,bibelouri”.

In plus, vei avea nevoie de numeroase produse pentru ei, cum ar fi hrana si accesorii pentru pasari pe care le poti comanda online. Daca iti doresti un papagal si nu stii ce lucruri vei avea nevoie, in continuare iti voi prezenta cateva dintre acestea. Le poti achizitiona din magazinul online Buddies.

Alimentatia papagalilor trebuie sa fie diversificata, sa nu contina doar seminte. Astfel, trebuie sa te interesezi in primul rand ce fel de seminte sunt ideale pentru papagalul tau si ce alte alimente poti sa ii mai oferi. De regula, trebuie sa primeasca fructe, legume si diverse nuci, insa mare atentie. Fiecare specie de papagali are anumite intolerante. Din cand in cand, este bine sa primeasca si produse cu un continut mai mare de vitamine, special realizate pentru fiecare specie, cum este si Vitapol Batoane cu Miere pentru Perusi 90 g. Este o modalitate delicioasa pentru a-i asigura perusului tau mai multe vitamine si minerale si asa cum spuneam, aceste produse sunt disponibile pentru fiecare specie de papagali.

Vitapol Batoane cu Miere pentru Perusi 90 g

In ceea ce priveste jucariile, iti recomand sa le alegi doar pe cele din materiale naturale, cum ar fi lemn, sfoara, diverse materiale textile, carton si asa mai departe. Prin comportamentul sau natural, papagalii vor avea unele momente in care vor distruge jucariile. Nu trebuie sa te supere acest lucru, deoarece asa fac si in natura. Pentru a nu se rani si pentru a nu inghiti parti din plastic, este important ca toate jucariile sa fie din materiale naturale. Un astfel de exemplu este aceasta Jucarie din lemn natural pentru pasari Beeztees 42 cm, care vor tine ocupat papagalul tau si il va distra. De asemenea, astfel de jucarii ajuta si la tocirea ciocului si gherutelor, astfel incat sa nu fie nevoie sa mergi la veterinar pentru aceasta operatiune.

Jucarie din lemn natural pentru pasari Beeztees 42 cm

Asadar, dupa cum poti observa, nu este atat de simplu sa ai grija de un papagal, insa merita! Daca vrei mai multe detalii despre produse, mai jos ai datele de contact ale magazinului online Buddies.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.