Huse flip pentru orice telefon

De cand au aparut smartphoneurile, tot mai multe persoane si-au dat seama ca sunt foarte utile si chiar pot inlocui cu succes un laptop, asta daca il folositi doar pentru a raspunde la e-mailuri, pentru a naviga pe retelele de socializare, pentru cumparaturi online si multe alte operatiuni ce nu necesita un ecran mai mare sau o interfata ce nu poate fi suportata de sistemele de operare ale smartphone-urilor.

Insa, pe cat de utile sunt smartphone-urile, pe atat sunt de fragile. Chiar daca ne amintim de telefoanele din anii 2000, pe care le puteam arunca si nu pateau nimic sau pe care uitam sa le mai incarcam, nu putem sa nu ne dam seama ca smartphoneurile sunt mai utile. Si cu putina grija din partea noastra, o sa putem sa le utilizam fara probleme.

In primul rand, ar trebui sa fim mai atenti cu ele si sa nu le mai scapam, sa le ferim de apa (asta daca nu-s rezistente la apa), sa nu le punem langa obiecte ascutite, cum ar fi cheile (chiar daca au sticla protectiva). Daca nu vom face asta, in mai putin de o luna, telefonul va arata deja folosit si cred ca nimeni nu isi doreste sa nu se bucure de un telefon nou doar putin timp.

Si mai putem sa le protejam cu o husa de telefon. In multe situatii, telefoanele au fost salvate de o husa, iar cele mai populare sunt husele flip. Pe langa faptul ca sunt practice si protejeaza atat fata, dar si spatele telefonului, sunt si elegante si usor de tinut in mana, pentru ca nu depasesc dimensiunile telefonului si nici nu sunt realizate din materiale care aluneca.

Husele flip se pot deschide atat pe orizontala, dar si pe verticala si nu incomodeaza absolut cu nimic functionalitatea telefonului. Este adevarat ca designul telefonului nu se mai vede, insa pe timp de iarna spre exemplu, cand este cel mai probabil sa scapam telefoanele si sa le spargem, sunt foarte utile. 

Asadar, daca aveti un smartphone si vreti sa il tineti in siguranta tot timpul, va recomand husele flip. Cu siguranta veti gasi una pentru telefonul vostru. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.