Iasiul de reinventeaza – apartamente Iasi

     Desi imi place agitatia Capitalei, m-a atras inca de la prima vizita fosta capitala a tinutului Moldovei, Iasi, un oras incarcat de istorie, traditie, un oras pe care e imposibil sa nu il indragesti. Si ceea ce e cu adevarat imbucurator e ca Iasiul incepe sa se reinventeze, pastrand totusi valorile vechi, dar evoluand pe plan social si economic, evolutie ce se rasfrange in mai toate aspectele vietii umane. In intreaga istorie a lumii, orice evolutie economica a insemnat nu doar un nivel de trai mai bun, ci si o calitate a serviciilor mai mare, dar si o dorinta a oamenilor de consuma produse superioare, si de ce nu de a-si lua o locuinta a lor. O astfel de transformare are loc si in sectorul constructiilor, sector ce se adapteaza unor noi trenduri globale, tinand totusi cont si de particularitatile zonei de referinta.

     Chiar in orasul moldav la o simpla cautare “proiecte rezidentiale Iasi” dai repede peste un ansamblu cochet, inca in plina dezvoltare si expansiune, proiect dezvoltat de cei de la Penta Iasi in zona Aviatiei, unul din cele mai sigure si linistite cartiere ale orasului si o locatie potrivita pentru un astfel de proiect, avand la o distanta nici prea mare nici prea mica atat unitati de invatamant cat si un centru comercial important. Designul apartamentelor este unul modern, finisajele rafinate si de calitate, blocurile avand un regim de inaltime P + 5 + M (parter + 5 etaje + mansarda), structura cladirilor fiind una pe cadre ce rezista unui seism de 8,6 grade. Dezvoltatorii au inteles importanta particularitatilor zonale oferind un pret competitiv pentru un produs final bun, atractiv si care cu siguranta e o afacere buna pentru viitorii cumparatori. Potentialii clientii pot opta pentru apartamente cu o camera tip studio, sau locuinte mai mari cu doua si trei camere, putand beneficia chiar de anumite oferte prezentate pe siteul dezvoltatorului.

     Dezvoltarea acestui proiect imobiliar e un pas important pentru nivelul economic al orasului, oferind ocazia unui nivel de viata mai ridicat reflectat inclusiv prin amplasarea locuintei, caminul fiind spatiul in care te retragi alaturi de cei dragi si a carui alegere merita o mai mare atentie din partea fiecaruia.

                                                               Proiecte rezidentiale Iasi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.