Inlocuirea lamelor de cupa

Tehnologia evolueaza in fiecare zi, iar asta ne ajuta nu numai in cazul activitatilor uzuale, ci ne insoteste la tot pasul. Oare cati dintre noi ne gandim la tehnologia care sta in spatele internetului, la tehnologia care coordoneaza semafoarele din orase, astfel incat sa nu existe accidente, la tehnologia care permite constructia drumurilor sau a cladirilor?

Suntem atat de ocupati, incat nu ne mai punem intrebari, nu mai avem timp sa ne gandim si la lucruri marunte, cum faceam in copilarie, cand eram extrem de curiosi. Si totusi, unii dintre noi inca se mai intreaba ce se ascunde in spatele tehnologiilor actuale si cum sunt facute unele lucruri.

Tin minte ca in copilarie, ma jucam destul de des cu tractoare, excavatoare, camioane, toate de jucarie bineinteles si imi inchipuiam la ce ar putea sa ajute. Vara, ridicam nisip sau pietris in cupa excavatorului si de multe ori, se rupea, asa ca trebuia ori sa o lipesc, ori sa cumpar altul. Iar cand vedeam un excavator adevarat, ma gandeam ce s-ar intampla daca s-ar rupe si cupa lui, daca se repara sau daca trebuie cumparat alt excavator.

Iar acum, nu imi mai pun o astfel de intrebare, pentru ca stiu exact raspunsul. Da, si dintii de cupa ai excavatorului se rup, pentru ca sunt supusi unor presiuni imense, insa nu, nu trebuie schimbata toata cupa si nicidecum nu trebuie inlocuit excavatorul.

Pentru persoanele care lucreaza zilnic cu excavatoare, cea mai buna solutie este sa inlocuiasca partile uzate, fie ca vorbim despre lame de cupa sau despre dinti. Acestea sunt partile care se tocesc cel mai repede si care neschimbate la timp, pot impiedica buna desfasurare a lucrarilor si nu numai.

Piese pentru excavatoare gasiti si online, trebuie doar sa cautati foarte bine ceea ce vi se potriveste si sa nu va ghidati dupa pret: o suma prea mica nu inseamna un produs slab calitativ, asa cum un pret prea mare nu inseamna ca este un produs foarte bun.

Asadar, daca v-ati intrebat vreodata ce se intampla cu excavatoarele si daca se strica vreodata, acum stiti ca se inlocuiesc doar partile afectate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.