Kit de training pentru resurse umane

Cea mai important resursa, resursa umana, trebuie modelata in asa fel incat sa corespunda valorilor si misiunii companiei si sa aiba ca scop nu doar cresterea profitului si renumelui companiei, ci si cresterea fiecarui individ pe plan profesional. Doar in felul acesta o sa se poata ajunge la performante si la un mediu de lucru dinamic, competitiv si la care angajatii se intorc de fiecare data de placere, nu obligati sau motivati doar de salariu.

Insa, pentru a avea cea mai buni angajati, care sa priveasca task-urile lor cu drag, trebuie ca managerii sa investeasca in cursuri atat pentru ei, cat si pentru angajati. In primul rand, managerii trebuie sa inteleaga cum pot motiva angajatii si in alte moduri decat cele financiare si cum ii pot determina sa isi atinga potentialul maxim si sa exceleze in domeniul de activitate.

Iar pentru toate aceste lucruri, atat managerii cat si angajatii, trebuie sa inteleaga in primul rand cum se schimba mediul de lucru de la an la an. Spre exemplu, in urma cu nici 15 ani, nu prea exista conceptul de corporatie in Romania, iar mai peste tot, programul de lucru era standard: 8 ore, de la 8 la 16 sau poate 8 ore si o ora pauza de masa, de la 8 la 17. Bineinteles ca existau si turele, insa aici vorbim strict de companii. Acum, programul incepe fie de la 8:30 sau de la 9 si de obicei, angajatii pleaca acasa pe la 18, 18:30 sau 19, asta in cazul in care nu exista taskuri suplimentare si trebuie sa se lucreze peste program.

Apoi, in functie de profilul companiei, trebuie identificate cele patru generatii de la locul de munca si cum pot fi imbinate punctele forte ale fiecareia, astfel incat sa existe omogenitate si toti angajatii sa lucreze la potential maxim.

Mai sunt foarte multe lucruri de spus despre aceste concepte, insa cel mai bine le veti afla daca veti achizitiona un kit de resurse umane, care o sa va permita sa intelegeti mai bine toate informatiile si sa incepeti sa creati un mediu de lucru placut si competitiv in cadrul companiei voastre.

Asadar, daca vreti sa stiti mai multe despre aceste concepte, va sfatuiesc fie sa urmati niste cursuri, fie sa achizitionati niste kituri care contin toate informatiile necesare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.