La ce e bun un program de facturare?

Birocratia tot mai accentuata din tara noastra are efecte negative asupra timpului alocat pentru activitatile de mentenanta, in sensul ca aceste creste in defavoarea altor activitati carora le ramane destul de putin timp, cum ar fi cercetare-dezvoltare.  Unele dintre solutiile de real ajutor pe care le aveti la dispozitie din acest punct de vedere trebuie orientate in primul rand catre zona de IT, intrucat, in ultimii ani, s-au dezvoltat programe specifice care va pot ajuta sa reduceti durata efectiva a completarii actelor, avand in acelasi timp control asupra tuturor procedurilor legale implicate.

Facturile, simple sau insotite de documente justificative sunt centrale in managementul si contabilitatea unei firme. Astfel, este bine sa cautati solutii coerente de indexare a acestora conform codurilor fiscale in vigoare, care se schimba destul de des, iar cea mai simpla solutie pe care o aveti la indemana este folosirea unui program de facturare performant.

In raport cu facturile clasice, un program de facturare va face in mod concret diferenta dintre un weekend stresant sau un weekend in care nu mai trebuie sa va ganditi la actele firmei, pentru ca le veti fi completat in timp util. Acum zece ani, astfel de programe, erau dedicate aproape in exclusivitate contabililor; astazi insa lucrurile nu mai stau asa: ca manager de firma, puteti avea acces la un program de facturare prin care sa reduceti constant gestiunea firmei.

In afara de factorii care tin de timp, programele de facturare prezinta si alte avantaje specifice. In primul rand, este vorba de usurinta cu care acestea va permit sa va ocupati de hartii. Lucrul cu hartiile poate fi astfel redus semnificativ. In al doilea rand, unele dintre documentele si declaratiile pe care trebuie sa le depuneti periodic au o varianta online. Lucrand cu un asemenea program, puteti corela mult mai usor activitatile, optimizand sau chiar automatizand parti ale procesului.

Transparenta actelor este mult mai usor de controlat atunci cand folositi softuri de facturare; fara sa mai fie nevoie sa cautati printre acte, puteti avea totul la indemana printr-un simplu motor de cautare interna. Nu in ultimul rand, interfetele cu care vin aceste softuri sunt extrem de prietenoase si usor de invatat. Fiind intuitive, ele va permit sa va mentineti mai usor la curent cu schimbarile birocratice, nelasand ca acestea sa va afecteze activitatea din firma, sau, cel putin, reducand impactul birocratiei asupra activitatii.

Daca ar fi sa comparati timpul petrecut pentru completarea actelor in forma traditionala cu timpul petrecut cu un program de facturare, veti constata ca pretul acestuia din urma este mai mult decat atragator. In mai putin de o luna, o firma de dimensiuni medii isi justifica o astfel de investitie.

Mai multe detalii despre programul de facturare: Genius Facturare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.