Leasing operational auto

Pentru ca tot mai multe persoane doresc sa isi inlocuiasca masinile vechi sau au nevoie de o masina mai mare sau mai mica, dupa caz, dealerii auto trebuie sa vina cu oferte cat mai bune pentru a incuraja potentialii clienti sa cumpere o masina noua in detrimentul uneia second hand. Iar avantajele sunt foarte multe, asa cum sunt si ofertele. Daca in urma cu 10 ani spre exemplu, masinile noi erau foarte scumpe si putini erau cei care isi permiteau sa isi cumpere una, fie prin credit fie pentru ca aveau suma de bani necesara, in ziua de astazi dealerii ofera reduceri de cateva mii de euro la masinile noi. Si nu, nu este clasica faza cu maritul preturilor inainte de reduceri, ci aceste reduceri chiar sunt reale. Puteti profita de ele mai ales cand se lanseaza un model nou de masina. Si daca nu doriti nici sa contractati un credit si nici nu aveti banii necesari, puteti consulta oferta masini in leasing.

Insa mai este un aspect de luat in calcul cand vine vorba despre masini noi: companiile care au nevoie de o flota auto. Pentru acestea, solutia ideala este un leasing operational, in loc de cumparare. De ce? Pentru ca per total, costurile vor fi mai mici, iar ofertele sunt mult mai bune.

Si mai sunt cateva avantaje: puteti externaliza toate operatiunile ce tin de flota auto. Iar aici se includ: riscul de service, intretinerea autovehiculelor, reparatiile, asigurarile, monitorizarea cheltuielilor, administrarea soferilor si alte activitati. Bineinteles ca puteti stabili nivelul de externalizare, pentru ca serviciile sa fie exact cum doriti.

Indiferent daca va innoiti flota auto mai des sau mai rar, o sa gasiti oferte foarte bune care sa vi se potriveasca in totalitate si care o sa va convinga de faptul ca leasingul operational este mai avantajos decat cumpararea, fie si prin faptul ca veti scapa de toate operatiunile legate de gestionarea flotei auto.

Si asa cum v-am spus, puteti sa alegeti autovehiculele pe care le doriti in cadrul unor oferte speciale care includ toate serviciile aferente la cate v-ati putea gandi. Nu o sa mai trebuiasca sa va faceti griji pentru flota auto, ci o sa va concentrati doar pe afacerea dumneavoastra.

Voi ati apelat pana acum la un leasing operational?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.